A+ A-

Márkó története 2. rész - Az első

Amikor idővel kiszálltam a kádból semmivel sem lettem okosabb, mint előtte voltam. A változás csak annyi volt, hogy megszomjaztam. Felvettem a sortomat, és lementem a konyhába. Dani ott ült az asztalnál, éppen reggelizett, és láthatóan nem volt túl jó kedve. Meglepődött azon, hogy ott vagyok, ők úgy tudták csak másnap érkezem. Amikor kelletlenül felállt, hogy hozzon gyümölcslevet nekem is, láttam, hogy csak egy fekete alsógatya van rajta. Biztosan a fenn történtek miatt ösztönösen alaposan megnéztem, hogy összehasonlítsam öccsével, amit persze észre is vett. Erre Ő is alaposan végigmért engem, majd végül gúnyosan megkérdezte:
-Mit nézel, kicsi? Tetszem?
Amikor látta, hogy zavarba jöttem és emiatt nem válaszoltam akkor ez következett:
-Na jó gyere, menjünk úszni egyet inkább.
-Nincs rajtam fürdőgatya.
Feleltem. Ezt várhatta, mert kaján mosollyal ismét megszólalt:
-Nem baj rajtam sincs, de nincs is itthon senki rajtunk kívül, Bence se jön haza egy óra előtt, mert a kis eminens angolon van. Nos?
Erre még jobban zavarba jöttem, elpirultam, és csak hallgattam. Ez nagyon tetszett neki és látható élvezettel fokozta a helyzetet:
-Fogadjunk kisgyerek, hogy te a gyík életben még sose nudiztál. Szégyenlős vagy mi? Olyan vagy, mint az öcsém, az is ilyen kis csíra. Full életképtelenek vagyok. Na figyelj mutatok valamit.
Amikor odanéztem láttam, rajtam nevet, és megmutatta az oldalát a gatya alatt, hogy nincs rajta fehér csík.
-Mást vártál mi? Megnéznéd a farkam is ugye? De azt csak szeretnéd.
Mondta és röhögött. Mire csak annyit válaszoltam:
-Te hülye vagy.
-Na jó, mára ennyi volt, húzok öltözni, aztán lépek. Ha hiányoznék esetleg, estére jövök és nézhetsz tovább, vagy addig adok fényképet.
Lökte oda gúnyos fintorral. Most már én is ideges lettem.
-Te mit gondolsz? Azt hiszed, jól nézel ki? Csak azt néztem, hogy híztál-e még mióta utoljára találkoztunk. Egyébként tudod ki kíváncsi a pici kukacodra, ami a zsírodból kilátszik. Köss rá madzagot, hogy tuti mindig megtaláld, nehogy eltéveszd és helyette véletlenül egy pattanást kezdj el kaparászni a gatyádban.
Láttam, ahogy az arcán a gúnyos mosoly átmegy döbbenetbe, majd helyét lassan átveszi a düh. Kicsit sem féltem tőle, tudtam, hogy elbírok vele, elvégre hat éves korom óta karatéztam. De ezt Ő is tudta, és volt annyi esze, hogy ne ugorjon nekem. Egy pillanatig élveztem az apró győzelmet. Aztán nem vártam meg, hogy válaszolhasson, hanem felmentem, megálltam a szobám ajtaja előtt és vártam, hogy elmenjen. Azzal tisztában voltam, hogy ennek még nincs vége, ha most nem, akkor a következő találkozásunkkor folytatódni fog. Dani nem az a fajta srác, aki túl tudja tenni magát egy ilyen dolgon. Egyre inkább úgy éreztem, hogy kibírhatatlanul hosszú lesz az az idő, amit együtt lakva kell majd eltöltenünk. Végre hallottam, ahogy magában morogva jól becsapja az ajtót és elmegy. Most már tényleg teljesen egyedül voltam.
Elhatároztam, hogy lemegyek és szétnézek Dani szobájában, hátha találok valamit, amivel a következő alkalommal be tudom fogni a száját. A rendetlenség továbbra is uralta a szobáját. A fürdőjében kezdtem az óvatos kutatást, de nem találtam semmit. Az ágyában csak megszáradt gyanús foltokat találtam a lepedőn meg a takarón, jó sokat. Hát vagy nem sűrűn cserélik az ágyneműt vagy nagyon dolgos a srác, gondoltam. A gardróbja következett, ahol a gatyái között találtam egy fém vibrátort, meg egy babaolajos flakont. Nem tudtam minek egy srácnak vibrátor, ez eléggé fura. Nem gondolkodtam rajta, de mindenesetre ez már jó lehet, hogy sakkban tartsam. Izgalommal vegyes élvezettel kotorásztam a cuccai között. Már csak az íróasztal volt hátra, ahol megtaláltam a laptopját. Bekapcsoltam a laptopot, gond nélkül indult. Aztán először a képeknél, majd a videóknál leesett az állam. Volt ott minden, 18 körüli meztelen srácok különböző pózokban, hasonló lányok szintúgy. Videókon fiúk egymagukban, másik sráccal, lányokkal. Mobilommal lefényképeztem a mappákat, a legérdekesebb képeket és felvettem vele jó pár videó részletet is úgy, hogy látszódjon a laptopja többi része, az asztal, majd a szoba egy része is. Tudtam, azzal hogy ezek nálam vannak, most már Dani bosszújától nem kell tartanom.
Ezek után vérszemet kaptam és nagyon kíváncsi lettem Bence szobájára is, úgyhogy felmentem hozzá. Nem találtam sem spermafoltot az ágyon, sem meztelen srácokról vagy lányokról készült képeket vagy videókat, sem vibrátort, sem egyéb bármilyen fura dolgot. Egyetlen dolgot viszont megtaláltam, naplószerű feljegyzéseket változó időközökben. Elkezdtem visszafelé olvasni.
Első bejegyzés két nappal azelőtti volt: "Dani ma megint teljesen hülye volt, egyre jobban utálom. Izgatott vagyok, mert Márkó itt fog lakni nálunk jó darabig. Hú, ez nagyon jó lesz, már nagyon várom, hogy itt legyen. Nagy nehezen sikerült elérnem Anyánál, hogy a mellettem lévő szobában legyen. Vajon ugyanolyan lehet még, mint utoljára volt?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 22:40
Remek történt! 9 pont (de csak véletlen, de egyébként 10)
#4 toomi 2011. 09. 20. kedd 23:11
Beautyful Boys....!
#3 gergő 2010. 05. 15. szombat 18:14
Nagyon tetszett!!! Én 15 vok, kb. hasonló történt meg velem is.....!!!! Folytasd!!!!:-)))
#2 v-ir-a 2010. 04. 13. kedd 19:58
mintha szerelmet éreztem volna a történetben....
#1 Törté-Net 2010. 04. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?