A+ A-

A főnök ajándéka

Bekerültem a vállalat nagyjai közé, beválasztottak az Igazgató Tanácsba. Szeretett fonökünk egy meglepoen furcsa ankétot szervezett pazarul berendezett lakásán. Szemszájnak ingere felvonultatásra került. Ínycsiklandozó svéd büfé, hozzá megszámlálhatatlan italfajta. Mégis legszebbek a ringó - libego nok voltak. Csak sürögtekforogtak, míg hozzám tapadt egy karcsú szépség. Lerítt rólam, hogy eloször vagyok ilyen összejövetelen, mert ilyet kérdeztem:
- Szivi, ez mind a cég titkárnoje?
A hölgy rámbámult, s nevetésben tört ki:
- Ez jó, nagyon jó! Ha ezt Klárinak én elmesélem! O az, aki amott szopikázik. - Akkor már beindultak a különbözo párok, de ez a csoport volt a legizgalmasabb, itt gyülekezett a legtöbb nézo. Mi is besoroltunk. Egy férfi enyelgett két novel. Az egyiknek a punciját nyalta, míg az a bizonyos Klári meg fuvolázott neki. Majd váltott a kép, Klarisszát hanyatt lökte a tag, s óriási kefélésbe kezdtek. A közönség pedig a lökések ütemére tapsolt, s hangosan kántálta:
- Basszad! Basszad!
O aztán becsületesen helytállt, s fergeteges élvezést mutattak be. A látványtól én is bekeményedtem. A kiszemelt barátnom is konstatálta a tényt, s külso tapizásba kezdett.
- Ha feszélyez a helyzet vonuljunk el a sarokba - szólt a társam, s már húzott is a fotel mögé. Mikor elovette a szerszámom felsikoltott.
- Jaj, de szép nagy darab! Ne csak Klára élvezzen, legyen nekem is egy jó estém - Már fordult is, s ott villogott elottem kívánatos tejfehér segge. Beriszálta magát, s felém nyomta a pináját. Megszunt körülöttem a világ, csak a vörös repedést láttam, marokra fogtam a faszom és belevágtam. Akkorát nyögött, hogy mindenki odakapta a fejét. Körbe fogott bennünket a társaság, s beindult az ütemes tenyérütögetés. Vezényszóra tömtem a csajt, miközben a fotel nyikorgott, recsegett, ágyékom meg a meztelen picsán csattogott. Az utolsó pillanatban kirántottam a nobol a nagyerest, látva ezt Klári odaugrott, s szájával illette meg fröcskölo farkamat, mindent felfogva, és lenyelve. Az alkalmi barátnom meg rettenetes dühbe gurult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.91 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2016. 11. 5. szombat 06:58
Ez így egy nulla.
#5 listike 2014. 04. 13. vasárnap 14:19
Ez nagyon kevés.
#4 izmos22 2013. 07. 20. szombat 09:46
rövid tömör
#3 ndr 2005. 04. 18. hétfő 12:15
Élesben izgato lenne, ahogy két ribanc összeveszik a geci fölött.
#2 olvaso 2002. 11. 7. csütörtök 20:57
Túl rövid, kidolgozatlan...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?