A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 6. rész - A legénybúcsú

Az iskolaév kezdetével Eve kicsit visszavett a tempóból. Ritkábban járt ki az öregurakhoz - persze akkor bőven kárpótolta őket, de Susannal hetente többször is találkoztak. Ugyan nem egy iskolába jártak, de a két intézmény nem esett messze egymástól, így sokat lógtak együtt délutánonként. Valahogy híre mehetett a nyári produkcióinak, mert Eve hirtelen azon kapta magát, hogy komoly társadalmi életet él az iskolán belül is. Elsősorban persze a fiúk barátkoztak vele, de a lányok egy része is jobban elfogadta. A végzősöket amúgy is kinem - mondott privilégiumok illették meg a suliban. Scott és Susan révén is sok emberrel megismerkedett. A fiú ugyan tavaly végzett, de besegített a kosárcsapat edzésébe, így vele is sokszor találkozott a suliban.
Eve szép lassan bekerült a bandába is, szintén Scott és Susan révén. Hétvégenként eljártak autósmoziba, vagy ha jobb idő volt akkor a tó mellett csaptak tábortüzes bulikat. A két lány általában együtt ment ezekre az eseményekre, de mivel a srácok csak nagyritkán tudták otthon hagyni az utánfutókat, nem voltak komolyabb történések.
Valamikor novemberben aztán rájuk mosolygott a szerencse. Tom unokatestvére nősülni készült, ő pedig beajánlotta a lányokat a legénybúcsúra. A részletek tisztázása után kiderült, hogy egy nem túl távoli horgásztanyán lesz a legénybúcsú, és csak Roy - a vőlegény - legközelebbi és legmegbízhatóbb barátai - mintegy 5 - 6 fő lenne jelen.
A buli előtti héten a lányok bevásároltak pár sexi cuccot, szigorúan egyforma darabokat, csak a színükben különböztek, majd ellátogattak a fodrászhoz, ahol a hajukat is hasonlóra csináltatták meg.
A horgásztanya sokkal puccosabb volt, mint amire számítottak, inkább egy hatalmas villához hasonlított, óriási terasszal, saját stéggel, motorcsónakkal, bár ez utóbbiakat november lévén ki lehetett hagyni a számításból.
A házigazda egy Kelly nevű srác elégedett volt a látvánnyal amit a lányok nyújtottak, és Tom elmondása szerint nem is szívbajosak. Biztos ami biztos alapon nem nagyon harangozta be, őket, csak ő és Tom tudott a dologról. Megmutatta a szobáikat az emeleten, majd magukra hagyta őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:07
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:25
Nem rossz.
#2 pisti47 2010. 04. 7. szerda 06:51
Többször is nősültem, de sajnos a legénybúcsúim nem voltak ilyen emlékezetesek. Lehet tanulni.
#1 Törté-Net 2010. 04. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?