A+ A-

Asszony a biliárdszobában

Szülinapi buli volt egy étteremben, melyre a férjemmel együtt engem is meghívtak. A társaság legnagyobb részét ismertük, de azért volt egypár ismeretlen is. Jól éreztük magunkat, beszélgettünk, táncoltunk, kötetlen, oldott volt a hangulat. Lassút is táncoltunk, s közben a félhomály adta "lehetőségeket" kihasználva, csókolózás közben a férjem jó alaposan letapizott. Térd fölé érő szűk szoknya volt rajtam, mely szinte szétcsattant a popsimon, s melleim is igencsak kihívóan domborodtak rövidújjú blúzomban. Nagyon izgató volt egymáshoz szorosan simuló testtel egyszerre mozogni a zene ritmusára, érezni, ahogy melleim a mellkasához feszülnek, kezeivel pedig fenekemet markolássza. Őszintén bevallom, annyira felizgultam tánc közben, hogy annak örültem volna a legjobban, ha ott azonnal nekem esik és rendesen ellátja a bajomat...Sajnos azonban hamar véget ért a dal, gyors szám jött, mi pedig inkább visszamentünk és leültünk a helyünkre.
Néhány perc múlva odajött hozzánk három férfi és megkérdezte, hogy nincs-e kedvünk biliárdozni velük. A három közül kettő úgy 35-40 éves lehetett, a harmadik viszont jóval fiatalabb volt, kb. 20-25 év körül járhatott. Én rögtön igen mondtam, a férjemnek ellenben nem igazán volt kedvem játszani.
- Akkor gyere te legalább! - invitált mosolyogva az egyikük.
- Tényleg, menj csak nyugodtan, ha akarsz! - mondta az uram.
- De az az igazság, hogy én még soha életemben nem biliárdoztam.
- Ne aggódj, nem túl bonyolult. Szívesen megtanítunk! Na, gyere! Hárman túl kevesen vagyunk a játékhoz!
- Na jó, de tényleg nem baj? - fordultam a férjem felé.
- Nem, dehogyis, menj csak, ha akarsz! - felelt és megcsókolt.
Felálltam és elindultunk az épület másik részén lévő biliárdszoba felé.
Miután beléptünk, az egyikük röviden elmagyarázta nekem a szabályokat. Közben nem tudtam nem észrevenni, hogy mind a hárman végig a melleimet, a lábaimat és a hátsómat bámulják. Különösen a fiatal nem tudta palástolni érdeklődését, szemeit gátlástalanul legeltette testemen, szinte levetkőztetett velük. Persze ez egyáltalán nem zavart, sőt inkább jól esett nekem, hogy ilyen hatással vagyok egy nálam jóval fiatalabb fiúra, már csak azért is, mert ő is igencsak tetszett nekem. Egymásra mosolyogtunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:35
Jól meg kúrtátok a nőt.
#6 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:13
Szuper történet.
#5 papi 2013. 05. 14. kedd 05:44
Nagyon jó
#4 Kaszkadör 2012. 04. 13. péntek 10:31
10 pont nyes
#3 sikamika 2011. 10. 23. vasárnap 18:32
10pont
#2 Andrea 2010. 04. 9. péntek 11:23
Tetszik de tul konnyen adja magat a no,egy kis csabitas meg a jozan esz es az erzelmek csataja elvezetesebbe tette volna.Amugy maradj a temanal,a megcsalas es hutlenseg egesz jol megy nallad.En tovabbi sztorikat varok tolled.Gratula,tolem 9-es
#1 Törté-Net 2010. 04. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?