Borderline

Szavazás átlaga: 8.05 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2010. április 6.
Hossz: 17 785 karakter
Elolvasva: 7 015 alkalommal
Elöljáró beszéd:
A borderline azt jelenti határeset. Nem teljesen ebben az értelemben szokták használni, mint most én. Döntsd el kedves olvasóm, hol a határ az álom, a fantázia és a valóság között!
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Takács tanár úr velem szemben ült a tanári széken, és láttam rajta ahogy végig fut a tekintete a csupasz lábaimon, és ahogy kinyitja száját, hogy belepusziljon édes és kívánatos rózsaszínű kagylócskámba a lábam között. Összekulcsoltam kezeimet a mellem előtt, mint egy ártatlan kis leány és, lábaimat a térdemnél összeszorítottam. Ö hirtelen felállt és odajött hozzám, duruzsoló hangon a közölte velem, hogy milyen pimaszul fiatal és üde vagyok, és hogy mennyire kívánja, hogy farkát a számba vegyem és így juttassam el a csúcsra.
A jobb kezével lassan megérintette majd simogatni kezdte a nyakam, a másik kezével pedig gyengéden kaparászta a hátamat.
Kis idő múlva kezét a hátamról levéve, megfogtam a mutató ujját, és mélyen a számba tömtem. Nyelvemmel játszadoztam rajta, ki-be húzogattam a számban, mintha egy nagy fasz lenne benne. Ö is átvette a ritmust, majd el kezdte diktálni az iramot, de nem csinálta sokáig, mivel ujját kihúzta a számból, és lenyalta. Ez a mozdulata áramütésként érte testemet. Megijedtem, önmagamtól és visszahúzódtam az iskolapadba a könyveim mögé. Mögém jött, felemelt a székkel együtt, és feltett az asztalra. Megfogtam a kezét és a puncimhoz tettem, erre ő is belelendült, lassan szétnyitotta, a már igencsak nedves nunusomat, és mélyen megujjazott.

Nem bírtam magammal és letéptem a nadrágját. Elém meredt termetes farka! Leemelt a padról négykézlábra állított, és így hatolt belém, mélyen és egyre mélyebben. Úgy keféltünk, mint a , később a hátamra fordított, lábaimat az égnek emelte, és makkján a bőrt hátrahúzva hatolt belém. Aztán alulról, felülről és oldalról is magáévá tett.
Imádom nézni ahogy a férfiak farka belém hatol, egészen fel a méhemig, örülten élvezem ahogy ki – be mozog testemben.

Hazatérvén vacsi és zuhanyozás után bebújtam, a puha lágy ágyikómba, már nem emlékszem, de úgy tizenegy felé járhatott. Az ágyam felett álló olvasó lámpát bekapcsoltam és a testemre irányítottam.
Kéjes mozdulatokkal megfordultam az ágyon, úgy hogy a fény halványan a puncikámat világítsa.
Lassan, testemet simogatva, a nyakamon kezdve, szétnyitottam magamon a fürdőköpenyt. A gondolataimban már a gyönyör kapujában álltam: láttam magamat amint meztelenül ülök az iskolám osztályteremében az első padban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.05 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. szeptember 5. 07:16
#6
Voltak benne jó részek.
1
f
feherfabia
2016. február 11. 07:10
#5
Nagyon jò!
1
a
A57L
2015. május 20. 05:38
#4
Egynek elmegy.
1
f
fiesta14
2010. december 7. 13:30
#3
van benne kavarodás " felemelt a székkel együtt, és feltett az asztalra"

"Nem bírtam magammal és letéptem a nadrágját. Elém meredt termetes farka! Leemelt a padról négykézlábra állított," az asztal tetjén egy széken ülve? elképzeltem de nem életszerű ,és minimum cirkuszi mutatvány.

stb...

de tetszett.
1
Gall
2010. április 7. 20:30
#2
Hát...
1
T
Törté-Net
2010. április 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1