A+ A-

Naplóm 4. rész

Eredeti író: Elke Metzger
14. Haoud-el-Hamra
Következő úti célunk Haoud-el-Hamra volt, amihez keresztül kellett utaznunk egész Algérián. Hatalmas távolság, kb. 800 km volt az aznapra tervezett út, Charles és Hans felváltva vezettek. Reggel még indulás előtt jól bevásároltunk, s Beni-Abbés-t elhagyva Vivienne-el azonnal levettünk magunkról minden ruhát, hogy végre meztelenek lehessünk. A reggel és a délelőtt csendben, még ébredezve zajlott, mi ketten a hátsó ülésen hanyatt fekve sütkéreztünk az egyre perzselőbb napon. A nagy sebesség miatt a huzat szerencsére kitűnően hűtött minket, így annyira nem is éreztük égetőnek a nap sugarait. Persze jól bekentük egymást napolajjal még induláskor. Szűk volt a hely hátul, lábaim Vivienne fejénél voltak, övéi nálam szintúgy, egymással szemben feküdtünk és fenekünk összeért. Egész délelőtt folyamán Vivienne pináját néztem, mely enyémtől pár centire volt, időnként össze is értek. ez a fel szőrös, fele borotvált megoldás nagyon izgatóan hatott és Vivienne kifejezetten hosszú szeméremajkaihoz remekül illett. Sajátom már rég nem volt leborotválva, a borosta megnőtt, már nem is szúrt kellemetlenül. Vivienne is érdeklődve nézte a puncimat, amitől lassan benedvesedtem.
Úgy dél körül támadt egy ötletem. A fiúk valami nagyon rosszul fogható helyi rádióadót hallgattak és csevegtek érdektelen dolgokról, én pedig elővettem a mobiltelefonomat, odahajoltam Vivienne lüktető pinájához, feldugtam neki s ki-behúzogattam. Aztán gondoltam egyet, rezgőre állítottam és teljesen feldugtam neki, hogy csak az antennája lógjon ki.
- Felhívjalak? - kérdeztem tőle.
Kivette a kistáskájából a mobilját és felhívtam saját számomat. Kisvártatva hallottam, amint a telefonom elkezd rezegni Vivienne puncijában. Az ötlet sikeres volt, a telefont hol Vivienne, hol az én pinámba dugtuk fel és hívogattuk egymást órák hosszat. Bár a fiúk ezt nem méltányolták különösképp, mi nagyon élveztük. Kicsit megunva már a játékot, kihúztam a mobilomat Vivienne lucskos puncijából, lenyaltam róla a nedveit, majd a számba kaptam a duzzadt, óriási méretű szeméremajkait és hosszan szopogattam őket. Ujjaimmal széttártam a pináját és mélyen belenyaltam. Vivienne hangosan nyögött, én meg élvezettel nyaltam a hol szőrös, hol borotvált punciját. Később váltottunk, s egészen kora estig, míg megérkeztünk Haoudba, végig nyaltuk egymást az út alatt, számtalan orgazmust élve át mindketten.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:51
Nagyon jó.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 11:14
Remek smile
#1 Törté-Net 2010. 03. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?