A+ A-

A pszichiáter

Ahogy Mike végigsétált az esőtől nedves városon a gondolatai a pszichiáter körül cikáztak. Már egy éve járt ugyanahhoz a pszichiáterhez és a szexuális vágy már kezdett gerjedni benne. Nem, nem voltak szexuális kapcsolatban még csak nem is próbálkoztak ilyesmivel. Túl "hideg" no volt ahhoz hogy ez akár eszébe juthatott volna, de a fantáziája bőven elég volt hogy tüzelje vágyát. O soha nem mutatott semmiféle érzelmet Mike felé de hát ez nem is csoda hiszen végül is orvos páciens kapcsolatban álltak és mint ilyen szigorúan tilos volt mindenfajta ilyen jellegű kapcsolat. Mike elfogadta ezt és megelégedett azzal, hogy a fantáziájában éltette ezt a kapcsolatot. És a havi két alkalom mikor találkoztak mindig csak tovább fűtötte titkos vágyát. Elképzelte arcát, száját mely soha nem mosolyodik el, sötét szigorú szemei. Olyan távoli, olyan szigorú és olyan gyönyörű! Úgy elmerült a gondolataiban, hogy szinte észre sem vette és máris célhoz ért. Sóhajtott egyet és benyitott a széles üvegajtón.
Ella ránézett az órájára és levette szemüvegét megdörzsölte szemét. Mike mindjárt itt lesz és neki még fel kellet készülnie a találkozóra. Maga sem értette hogyan de a kezelések során a fiatalember egyre inkább rokonszenves lett neki. Néha azon kapta magát hogy szinte benedvesedett mély mámorító hangjától és mélyreható pillantásától. Az ő szakmájában a szex paciensekkel szigorúan tilos volt de neki egyre nehezebben sikerült elnyomnia ezeket az érzéseit. Attól félt hogy elveszti a dolgok irányítását. Ahogy gondolatai Mike felé kalandoztak szinte maga előtt látta sugárzó pillantását, kisportolt testét. Azon kapta magát, hogy már megint felizgult és elkezdett nedvesedni ott a lába közt.
Mike benyomakodott az üvegajtón amelyik Ms. Sanders irodájába vezetett. Felment a recepcióra és bejelentkezett. Ahogy pillantása az üveg asztalra tévedt látta, hogy mint általában a recepciós egy szűk szoknyát viselt ami most felcsúszott formás lábain. Finom fehér nejlonharisnya takart lábait és még inkább kiemelte formáját. A recepciós felnézett rá és egy mosolyt küldött felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherkalman1 2017. 06. 4. vasárnap 20:04
Erős közepes.
#5 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 05:57
elég jó!
#4 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 07:47
Közepes.
#3 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:45
Egész jó
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:29
Na, az ilyen tyúkokat el kellene tiltani a szakmájuktól.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?