A+ A-

Bizsergés altájékon 16-20. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
16. ALTESTI TORNÁZÁS
- Akkor folytassuk az altesti tornázást...! - mondta könnyedén, s némi mocorgást követően ismét lecsapott az eszcájggal mezítelen potrohomra.
- Ohhh...!
Gondosan kimért erővel táncolt a vérbőségtől pirosló kofferomon a fakanál, nagyjából két másodpercenként sújtva le élénken bizsergő bőrömre. Csukott szemmel, összeszorított szájjal nyögdécseltem a párnába, karjaimmal megrántva időnként a vászoncsíkokat, abbeli igyekezetemben, hogy hátrakapjak kezemmel a sajgó testrészre. Agyamban hol Róbert, hol Ákos arca villant fel kaotikus összevisszaságban, majd a korábbi elfenekeléseimről készített videofelvételek képei töltötték meg rémült elmémet, igen élénken az elszenvedett fájdalom hatására.
- Hhmmff...! Hhoohh...! Jaajjhh...! Hhaahh...! Mmffhhhh...!
Végül csak nem bírtam tovább, és úgy a tizedik ütést követően ringatózni kezdtem, előbb oldalra, majd föl-le mozgatva altestemet a csattanások ütemére. Akár egy hastáncosnő, előbb apró rezdülésekkel, aztán egyre komolyabb riszálással fejezve ki nemtetszésemet a popóimat érő bántalommal szemben. S közben rettegve vártam, hogy az úrnőm bekeményítsen, az ígéretéhez híven.
- Csöndesebben sóhajtozz! - szólt rám a csaj feszülten. - Ha ezt az új barátod hallaná, vajon mit gondolna rólad? Hogy milyen érzékeny, panaszkodós leányzó vagy, aki még egy apró kis fenekelést sem bír nyugton elviselni, szép csöndben?
Más körülmények között zavartan vigyorogtam volna az élcelődésén, de most valahogy nem értékeltem gúnyos szavait. Fogalmam sincs, vajon Ákos mit gondolna rólam, ha hallaná önkéntelen nyögéseimet. Amik az ütésektől eltekintve akár egy kéjes gyönyörben fürdő, tüzes hölgyemény sóhajai is lehetnének szex közben. Talán tetszene neki...?!
- Oohh...! Igennhh...! Jaajjjjhh...! - válaszoltam felemelt kobakkal, görcsösen homorítva két újabb csattanás között. Ennél többre nem futotta tőlem pillanatnyilag, mert minden erőmmel azon voltam, hogy visszafogjam a torkomból feltörő rémült hörrenéseket. Kezdett komolyan fájni a fakanál gyepálása.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:51
Nem rossz.
#5 papi 2014. 01. 10. péntek 04:55
Egész jó
#4 Ram Agile 2010. 03. 10. szerda 17:54
Mit értesz x alatt? Nem tetszik az írás?
Sokat dolgoztam vele. Próbáltam minél perverzebbre venni a sztorit, végtére s/m műfajról van szó. Ha nem nyerte el mindenki tetszését, hát nem. Ami mindenkinek jó, az senkinek sem jó.
Most egy darabig nem lesznek új kisregények-novellák tőlem, lesz viszont helyette pár képregény, amiket már beküldtem.
#3 Kata 2010. 03. 10. szerda 12:43
Ugyan nem én voltam, de mintha az írás népszerűsége eléggé töretlen lenne!Szerintem a pontozás nem az írónak, hanem az írásnak szól! Nem pontozom, de egyetértek - ez elég x..!
#2 Ram Agile 2010. 03. 10. szerda 00:35
Lenyűgözőnek találom, hogy valaki időt és energiát nem kímélve mindent megtesz annak érdekében, hogy első olvasóként klikkelhessen rá az írásaimra és gyorsan egy pontot adva neki, a slágerlista végére száműzhesse.
Oh, vajh ki lehetsz te hős lovag, néma imádóm...?
:-)
#1 Törté-Net 2010. 03. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?