A+ A-

Gödöllő felé a héven

Nem vagyok egy kirívó szépség, mégis néha velem is történnek különös dolgok. Ez is egy ilyen történet.
Már két hete nem találkoztam a barátommal, s csak a "magad uram, ha szolgád nincsen" módszerrel élveztem az örömöket, mikor Budapestről Gödöllőre kellett mennem. Korán elindultam, mert szép, napsütéses nyárvégi idő volt, gondoltam majd sétálok egyet.
A metrón utaztam, mikor észrevettem egy helyes srácot. Nem volt egy Don Juan, de nekem megtetszett. Szokásom, hogy kitartóan nézem annak a szemét, akinél észreveszem, hogy egy kicsit jobban megnézett. Most is ezt tettem, de pechemre (vagy szerencsémre), Ő is engem figyelt. Nem messze tőlünk néhány fiatal olyan jóízűen nevetett, hogy senki nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. Mi is egymásra mosolyodtunk.
Ahogy ürült a metró, mellém ült. Beszélgetésbe elegyedtünk, s kiderült, hogy Ő Gödöllőn lakik. Kellően megvitattuk, hogy mily fantasztikus élmény a gödöllői héven zötykölődni. Aki utazott már rajta, az tudja. Közben megérkeztünk az Örsre. Megkért, hogy várjam meg, mert be kell sietnie megvenni ezt - azt, de indulásra mindenképp visszaér. Gondoltam, miért is ne, legalább nem unatkozom végig a 45 percet, míg leérkezünk.
Elindultunk. Napközben is elég sokan szoktak lenni, de most feltűnően kevesen voltak. Talán e miatt is, meg az egymásnak szegezett sejtelmes pillantások miatt is, de szemünkbe ötlött egy párocska, aki magát nem zavartatva csókolózott úgy 5 - 10 percen át. Elkezdtük kitárgyalni őket, és észrevétlenül áttértünk a szexre.
Szóba került a szex a vonaton, hogy milyen izgi lehet a héven csinálni, hisz bárki megláthatja kívülről is, jöhet a kalauz. Közben szememet legeltettem rajta. Egészségesen sportos volt, húsos izmokkal, csak éppen láthatóan kidolgozott mellizmokkal, amit a laza nyári ingén átszűrődő napfény engedett látni. Szemem sarkából láttam, hogy Ő is mazsolázgat könnyed nyári blúzomban, napfénytől átlátszó, vékony, indiai jellegű szoknyámban.
Ahogy rázkódott, meg fékezgetett a hév, úgy kerültünk egyre közelebb egymáshoz, míg a kezével el nem érte a fenekem. Ezt senki se láthatta, mert Ő ült közvetlen az ablaknál, és én kívül. Finoman simogatni kezdte, először csak egy ujjával, majd az egész kezével. Nagyon izgató volt. Ahogy simogatott, egy kicsit megborzongtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2016. 02. 13. szombat 12:50
"Kipirulva néztünk egy másra" - kire? Nem EGYMÁSRA? Talán a kalauzra?
#3 Chris 2003. 05. 22. csütörtök 11:29
Végre valaki használ gumit.
#2 xxe 2003. 01. 17. péntek 09:47
..bár a részletek egy s másikába bele lehetne kötni, nekem tetszett:)) Mesleg' elég sokat kellett utaznom héven..:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?