A+ A-

Bizsergés altájékon 11-15. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
11. A KANALAS ORVOSSÁG
Ezúttal némileg enyhébb ütéseket mért a popsimra, eleinte legalábbis. A fakanál szorgosan járt a kezében, ide-oda csattogva a félgömbök alsó részén, mint valami kasztanyetta. Biztos voltam benne, hogy ő nagyon élvezi a bántalmazásomat, s kéjes örömmel szemléli a hátsómat beborító, egyre élénkebb pírt. Fordított helyzetben valószínűleg én is ugyanezt tettem volna, ebben nem különböztünk egymástól. Aztán úgy a tizediktől kezdve erősödni kezdett az ütlegek ereje, hogy felnyögtem kínomban az altestem elárasztó csípős fájdalomtól.
- Mmmmhh...! Aahh...! Aahh...! Aaoohh...! Hhuuhh...!
A másik irányba fordítottam a fejem, karjaim újra és újra megfeszültek a kötések szorításában, amik természetesen jottányit sem engedtek a csuklóimon. Végül nem bírtam tovább nyugton maradni és többször megfeszítettem a farizmaimat, majd a széles terpeszbe kényszerített lábaim is. Könyörtelen barátnőm erre módosított az eszcájg helyzetén és még lejjebb kezdte ütögetni az alfelemet. Nagyjából a combtőnél, változatlanul tartva a számára kényelmes ritmust. Csak ekkor ismertem fel, hogy pontosan a falióra ketyegésének ütemére csap oda a fadarabbal, szép egyenletesen!
- Mondtam már, hogy engedd el magad és ne mocorogj! - tanácsolta szigorúan, olyan tanárnénisen. - Tartsd a farizmaid lazán! Úgy...! Csak könnyedén...! Nyugodj meg szépen...! Jó...! Ha ellazulsz, sokkal könnyebb lesz, meglásd...!
- Uuhhhh...! Igen! Hhhúrnőm...! Hhaahh...!
Követtem az utasítást, de persze nem nyugodtam meg igazán a kiszolgáltatott helyzetemben. Kezdett kényelmetlenné válni a hasalás a franciaágyon, melleim összelapultak alattam a lepedőn. Csak most jutott eszembe, hogy Szilvi nem polcolta alá az ágyékomat, minél jobban kiemelendő a hátsó fertályt, hogy szép feszes legyen. Róbert bezzeg mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a büntetést kapó női testrész megfelelően kigömbölyödjön előtte. Így ha mást nem is tehettem jelen pillanatban, de legalább a törzsemet mozgatni tudtam kissé, ide-oda inogva a fekhelyen, hogy csökkentsem a kebleimre nehezedő nyomást. Aztán türelmetlenül megemeltem az ágyékomat, szépen pucsítva sajgó popsimmal az úrnőm előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:50
Egész jó.
#2 papi 2014. 01. 10. péntek 04:54
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 03. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?