A+ A-

Felvételi 1. rész

Az asszony százhetven magas karcsú érzéki ajkú, kék szemű, keskeny csípőjű, gömbölyű mellei, csábos alakot kölcsönzött, haja szőkén, hosszan omlott a vállá-ra. A férfiak megfordultak utána amikor végigment a városon.
Nem lehetett korát eltalálni, mert nem látszott meg rajta, hogy szült egy gyerme-ket, aki szép felnőtt lány lett és most készült az egyetemre. A férje egy nagy-vállalat vezérigazgatója volt és szinte sohasem volt otthon. A szexuális életük így meglehetősen sivár, egyszerű. Éva, így hívták az asszonyt szinte mindig mint most is egyedül volt csak otthon s így szabadidejében napozott és álmodozott egy vad szexről, kefélésről. Klári a lánya ma felvételezik a Testnevelési Főiskolán ahová ő is járt fiatalabb korában s itt ismerkedett meg mostani férjével akihez mindig hű volt. A házuk egy magas-laton állt és szinte uralta a környéket és a völgyben fekvő várost. Az asszony mint már annyiszor a házuk teraszára, parányi bikiniben feküdt ki, nemsokára levetette felsőrészét és csak parányi bikini bugyija maradt rajta. Hanyatt fordult és mellbimbói keményen, kívánatosan meredeztek a kéklő ég felé. Gondolatai mint már sokszor egy nagy farkú férfi felé kalandoztak, férje messze külföldön és ő itt egyedül, kielégítetlenül fekszik vágyakozva. Keze lassan elindult testén, először melleit simogatta, lecsúszott hasán nem állt meg ott, hanem a bikini bugyin keresztül simogatni kezdte szeméremajkait. Lábait összeszorította amikor végigsiklott ujja csiklója mentén. Éva jól tudta mint már annyiszor hogy ma maszturbálni fog és nem bánta, hiszen most nincs férfi a közelben, a férjére gondolt. Keze becsúszott bikini bugyija alá és szőrzete között megtalálta csiklója nyílását és az előbukkanó még kicsi pöckét és körkörö-sen izgatni kezdte. A piros bugyin megjelentek a nedvek első cseppjei. Gyorsan lekapta bugyiját és elővillant dús sötétbarna fanszőrzete. Egyik ujját óvatosan végighúzta szeméremajkain, hüvelyének csillogó nyílásán és kéjesen összeszorította combjait, hasa enyhén megremegett. Szabadon lévő keze melleire kalandozott, körbe - körbe simogatta őket, miközben szemeit becsukta, ajkait nyelvével nyalogatta, hüvelyében teljesen eltűnt az ujja és körbe - körbe simogat-ta. Néhány mozdulat után kihúzta ujját lassan ajkaihoz emelte és kéjesen nyalo-gatta körül, majd újra becsúsztatta. A másik ujját is bedugta nedves hüvelyébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 09. 8. kedd 09:30
Nagyon jó, csak ne kellene állandóan kerülgetni a nyelvtani hibákat.
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:17
Nem rossz.
#6 tiborg 2010. 05. 11. kedd 01:50
Zagyva,elkapkodott iras. Tele helyesiras hibaval,nincs mondat fuzes.Kijavitva kituno,izgalmas sztori lenne, igy csak joszivu 2.
#5 zsolt 2010. 02. 28. vasárnap 19:13
tagolni kéne, kusza, túl sok...
#4 Cave 2010. 02. 27. szombat 08:12
A történet nem új, a Mese felnőtteknek 11-13. számában olvastam vagy 6 éve !
#3 Caligula 2010. 02. 26. péntek 08:18
Hát,ezért az eredményért kár volt ennyit dolgozni!
#2 Pavlov 2010. 02. 26. péntek 07:25
Tele van helyesírási hibával.
#1 Törté-Net 2010. 02. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?