A+ A-

Az összeomlás felé

Timeának hívták, és nagyon fiatalon ismertem meg. Tizenkét évesen már az ő szeme sugara formálta jellemem és lelkem. Szőke haja volt, de az a fajta szőke, amely bronzvörösen ragyog, mikor a nap lemegy a túl forró éjszakák előtt. Fitos kis orrával gyakran tologatta a tolltartóját az iskolapadon. Nevetése bájosan csilingelt. Gyakorta csellengtem utána a folyosókon, s ahogyan nőtt, úgy lettek egyre forróbbak rávetett pillantásaim. Főleg a fenekére. A melleket is megszerettem később - tizenhat évesen már mégis ízleltem, egy iskolai buli után, egy padon, sötétben - de tizennégy évesen még erőteljesebben foglalkoztattak a popsik. Főleg Timi popsija, ami pici volt, és a lány szinte mindig farmerbe bújtatta. Azt szerettem. Mindig azon gondolkoztam: nyilván bugyi is van alatta. Fehér. És az alatt? A punci. Ezt mindenki tudja. De mi az a punci? Egy lyuk. Mért ver ki a víz egy LYUK-tól? Nem tudom. De arra is gondolnom kellett, hogy a combok súrlódnak, dörzsölődnek, és alattuk a nuni piheg. Vajon Timi tisztában van azzal, milye van? Milyen hatalmas, tébolyító DOLOG az, amit elrejt szemei tiszta forrásától messze délre? Sokat kellett töprengnem ezeken a dolgokon. S közben vonultak tavaszok, vagy tél fellegei parkoltak le felettünk csikorogva. Timi nunija pedig csak nőtt. És szőrösödött.
*****
Timi persze nem tudta, hogy én mennyire szeretem őt. És kívánom. Amikor osztálytársaim azt énekelték hogy "Felmegy a legény az ágyra, és szőrős pinájába" (beteszi a faszát) én mindig szőkét értettem. És akkor elbújtam, és elővettem a farkam.
- Szőke! - motyogtam. - Láttam már filmet, igen. És azon szőrős volt. Fekete! NDK pornó. De lehet-e egy pina szőke, nem pedig szőrös? Úgy értem fehér combok, szőke bozont? Az már túl sok lenne, nemde?
Aztán húzogatni kezdtem Mikey-t. Úgy hívtam őt, hogy Mikey. Fene tudja miért.
Eleinte nem is húzogattam, hanem dörzsöltem, valamiféle különleges, azóta feledésbe merült tenyértechnikával. Ez elméletileg biztosította a fröccsmentességet. Gyakorlatilag gyakran kitört, és megbízhatatlan volt. Emiatt később felhagytam alkalmazásával.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.18 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 04. 6. szerda 04:32
Ez mi,nem tudom értékelni.
#6 papi 2013. 06. 20. csütörtök 08:01
Nem is lehet értékelni
#5 genius33 2013. 06. 2. vasárnap 15:02
Pfff... kritikán aluli.
#4 v-ir-a 2010. 02. 28. vasárnap 00:03
borzasztó .....még ha fantázia is csupán, megrémiszt
#3 Ubesz 2010. 02. 27. szombat 13:21
Jóég. Na ez beteg.
#2 simon 2010. 02. 26. péntek 13:07
beteg, de van benne lehetőség.
#1 Törté-Net 2010. 02. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?