A+ A-

Szexvadászok 4. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
A fényes fekete harisnyából kis tasakot formált, majd felemelte a lábát, és beleillesztette a lábujjait. Felhúzta. Az anyag szépen rásimult hosszú lábára, és a fényes nylon átalakította eleven húsát, karcsú, formás, uniformizált tárgyat csinált belőle. Egészen combjáig simította a harisnyát, és rákapcsolta a csipkés fekete harisnyatartó pántjára. A másikkal is így tett. A harisnyatartó húzása ívelt, feszes díszítést alakított ki combján a fekete, mintás harisnyaszegélyből.
Még sohasem viselt harisnyatartót, eddig nem is volt neki. Ma reggel indult el vásárolni, és hamarosan talált egy kis üzletet a Bond Streeten, amely elegáns La Perla és egyéb márkás, csábító fehérneműket árult. Több mint egy óra hosszat próbálgatta a különféle darabokat, míg végül két hatalmas csomaggal és egy hasonlóképpen tetemes számlával távozott az üzletből. A La Perla fűzőn kívül eddig valamennyi fehérneműjét a kényelem és a praktikum szempontjai alapján választotta ki. Most azonban egészen mást forgatott a fejében.
A harisnyatartó csupa csipke és selyem volt. Háromnegyedes, kivágott kosarú melltartó és mélyen felvágott szárú bugyi egészítette ki. A melltartó már rajta volt. Átfutott a fején, hogy egyáltalán nem vesz bugyit, de azután eszébe jutott, hogy sokkal izgalmasabb lesz, ha érzi, amikor lehámozzák róla a hosszú lábain keresztül.
Az órájára nézett. Sam tíz percen belül itt lesz. Gyorsan felhúzta a bugyiját, helyresimította, és megnézte frizuráját a tükörben. Kedvenc parfümjéből egy pár cseppet hintett a combjai és a melle közé, fehér szaténköpenybe rejtette ily módon felékesített testét - ezt is reggeli bevásárlókörútja során szerezte -, majd belebújt fehér, magas sarkú szaténpapucsába. Odalent a konyhában kinyitott egy üveg pezsgőt, és töltött magának egy pohárral. A Daily Herald kinyitva feküdt a konyhaasztalon. Ahogy előre jelezték, hirdetése már benne volt az új számban.
Fogta a pezsgőt és két poharat, és átment a nappaliba, leült a nagy piros kanapéra, szemben az ablakkal. Keresztbe tette a lábait. A harisnyák súrlódtak egymáson. Valamilyen okból ettől a kis nesztől megmerevedtek a mellbimbói.
Sam azt mondta neki, szombatig nincs a városban, így hát hagyott neki egy üzenetet a rögzítőjén, és megkérdezte, van-e kedve eljönni hozzá szombat este. Sam Manchesterből hívta fel azzal, hogy örömest meglátogatja. Semmiféle vacsoráról és egyéb enyhítő körülményről nem esett szó. Mindketten tudták, mi lesz a program.
Más körülmények között, gondolta Liliane, Sam kifejezetten úgynevezett "jó fogás" lehetne. Jóképű volt, jó modorú, és remek szerető. De Liliane most többre vágyott. Nem is annyira szexuális értelemben - önmagáról akart minél többet megtudni. Életének ez a területe önmaga előtt is felfedezetlen birodalom maradt, és úgy vélte, itt az ideje, hogy alaposan feltérképezze. Ha csak egyetlen férfival van viszonya, nem tudhat meg mindent. Pontosan tudni akarta, mire képes. Ezért döntött úgy, hogy feladja azt a hirdetést. Azt akarta, hogy legyen választása. Látni akarta, mi van még a lehetőségek listáján. Mindent meg akart ismerni, mielőtt végérvényesen eldönti - ha ugyan hoz ilyen döntést valaha is - hogy mi az, aminél hajlandó kikötni.
Egyelőre azonban nagyon örült, hogy Sam kéznél van.
A fehér szatén lecsúszott a térdéről, és Liliane lenézett saját combjára, amelyet kettéosztott a fekete harisnyaszegély, fölötte puhábbnak és fehérebbnek tűnt a hús, mint ahogy valaha is látta. A harisnya szimbólum. Azelőtt túlságosan frivolnak és kényelmetlennek találta ezt a viseletet. Most azon kapta magát, hogy nem csak tetszik neki, hanem határozottan máshogy is érzi magát tőle. Bujának, érzékinek, nőiesebbnek. Élvezte azt a sürgető szükséget, amelyet Daniellel is átélt, mikor semmi sem számít, csak az, hogy mielőbb megkapják egymást, de a szertartásosabb szex gondolata is vonzotta, amikor a megjelenés, a viselkedés, a ruházat éppoly nagy szerepet játszik az aktusban, mint a fizikai vágy és a kívánkozás.
Ott ült, olyan öltözékben, mint valami drága szajha, és ez határtalanul izgalmas volt számára. Akárcsak a gondolat, hogy Sam egy és csakis egy dolog miatt látogatja meg őt, és az a szex. Liliane eddig ahhoz szokott, hogy a szexet mindig valami másnak az álarcában kell elfogadtatnia önmagával, mint egy bonyolultabb kapcsolat részét. Most hihetetlenül üdítőnek és izgatónak találta, hogy minden mástól függetlenül, leplezetlenül élhet vele.
Eddig azzal töltötte az életét, hogy a karrierjére koncentrált. Mindegyre azon törte a fejét, milyen döntéseket kell hoznia, hogy előrejusson, hogyan szerezhet előkelő ügyfeleket, hogyan nyerhet meg fontos tárgyalásokat. Most eljött az ideje, hogy lénye másik oldalára is gondoljon.
A szíve megdobbant, mikor meglátta Sam alakját, aki a háza előtti hosszú fal mentén jött, majd ráfordult a kis előkertjében haladó ösvényre. Elnyomta magában a kísértést, hogy odarohanjon a bejárati ajtóhoz, és feltépje, még mielőtt megszólal a csengő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 02. 3. péntek 23:48
Tetszik.
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:26
Jók a írásaid.
#1 Törté-Net 2010. 02. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?