A+ A-

Szexvadászok 4. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
A fényes fekete harisnyából kis tasakot formált, majd felemelte a lábát, és beleillesztette a lábujjait. Felhúzta. Az anyag szépen rásimult hosszú lábára, és a fényes nylon átalakította eleven húsát, karcsú, formás, uniformizált tárgyat csinált belőle. Egészen combjáig simította a harisnyát, és rákapcsolta a csipkés fekete harisnyatartó pántjára. A másikkal is így tett. A harisnyatartó húzása ívelt, feszes díszítést alakított ki combján a fekete, mintás harisnyaszegélyből.
Még sohasem viselt harisnyatartót, eddig nem is volt neki. Ma reggel indult el vásárolni, és hamarosan talált egy kis üzletet a Bond Streeten, amely elegáns La Perla és egyéb márkás, csábító fehérneműket árult. Több mint egy óra hosszat próbálgatta a különféle darabokat, míg végül két hatalmas csomaggal és egy hasonlóképpen tetemes számlával távozott az üzletből. A La Perla fűzőn kívül eddig valamennyi fehérneműjét a kényelem és a praktikum szempontjai alapján választotta ki. Most azonban egészen mást forgatott a fejében.
A harisnyatartó csupa csipke és selyem volt. Háromnegyedes, kivágott kosarú melltartó és mélyen felvágott szárú bugyi egészítette ki. A melltartó már rajta volt. Átfutott a fején, hogy egyáltalán nem vesz bugyit, de azután eszébe jutott, hogy sokkal izgalmasabb lesz, ha érzi, amikor lehámozzák róla a hosszú lábain keresztül.
Az órájára nézett. Sam tíz percen belül itt lesz. Gyorsan felhúzta a bugyiját, helyresimította, és megnézte frizuráját a tükörben. Kedvenc parfümjéből egy pár cseppet hintett a combjai és a melle közé, fehér szaténköpenybe rejtette ily módon felékesített testét - ezt is reggeli bevásárlókörútja során szerezte -, majd belebújt fehér, magas sarkú szaténpapucsába. Odalent a konyhában kinyitott egy üveg pezsgőt, és töltött magának egy pohárral. A Daily Herald kinyitva feküdt a konyhaasztalon. Ahogy előre jelezték, hirdetése már benne volt az új számban.
Fogta a pezsgőt és két poharat, és átment a nappaliba, leült a nagy piros kanapéra, szemben az ablakkal. Keresztbe tette a lábait. A harisnyák súrlódtak egymáson. Valamilyen okból ettől a kis nesztől megmerevedtek a mellbimbói.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 02. 3. péntek 23:48
Tetszik.
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:26
Jók a írásaid.
#1 Törté-Net 2010. 02. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?