Bizsergés altájékon 6-10. fejezet

Szavazás átlaga: 5.06 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2010. február 24.
Hossz: 64 212 karakter
Elolvasva: 933 alkalommal
A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
6. AZ INDULÁS

Másnap reggel a szokott időben elmentem dolgozni, és mivel ismét kevesen jöttek be a boltba, igencsak türelmetlenül vártam, hogy végre leléphessek onnan. Gondolataim minduntalan a délutáni elfenekelésemre, és az esti randevúra terelődtek, amitől rögtön hevesebben kezdett dobogni a szívem és kellemes bizsergés járta át az altestemet. A fenyítés közelgő pillanata őszintén szólva jobban felizgatott, mint az utána esedékes vacsora és beszélgetés Ákossal.
Miután átadtam az üzletet a váltótársamnak, egy Emese nevű karcsú, szőke plázacicának – akiről a nevén kívül még szinte semmit sem tudtam –, gyorsan megebédeltem az egyik talponállóban. Nem ettem sokat, nehogy a kalóriadús ételek miatt növekedésnek induljon a derékbőségem, aminek ideális méretére joggal vagyok büszke. A férfiak pont az ilyen kerek fenekű, darázs derekú lányokat szeretik, akiknek teltkarcsú teste a műértők szerint egy ókori amforára hasonlít. Én pedig szeretném még sokáig megőrizni a formás alakomat, és vele a szépségemet, hogy tetszek a fiúknak. Mert a szépség és a fiatalság két olyan érték, amit egy nőnek tudnia kell jól kamatoztatni az életben. Kár, hogy idővel mindkettő elmúlik majd...
A plázát elhagyva késlekedés nélkül hazasiettem, hogy felkészüljek a délutánra. Volt egy jó órám a tervezett indulásig, ezért először letusoltam, majd gondosan megborotváltam a puncimat, a hasáb alakban növesztett rövid frizura körül. Jól akartam kinézni Szilvia előtt, aki biztosan meg fogja vizsgálni az ágyékomat a lebüntetésem közben. Nem lehetek borostás az intim zónában, ha azt szeretném, hogy szépen elbánjon velem a csaj altájékon...
Az alsó szőrzetem rendbetétele után a felsővel is foglalkoznom kellett. Gondosan kifésültem a hosszú fekete hajzuhatagom, és hátul copfba kötöttem egy sárga masnival, amitől rögtön kislányosabban néztem ki a tükörben. Végül diszkrét sminket kentem az arcomra. Egy kis szemfesték, szempilla kihúzás, meg halványpiros rúzs, hogy még szebb legyek az esti randevún. Cimpáimba apró ezüst fülbevaló került, majd – némileg izgatottan az idő rövidsége miatt –, meztelenül beszaladtam a nagyszobába és nekiláttam az öltözködésnek.
Először egy új, combközépig érő hófehér harisnyát húztam a lábaimra, amit a munkahelyemen vettem pár héttel ezelőtt, gondos mérlegelés és próbálgatás után.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 30 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.06 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 5. 15:17
#4
Felébredtem.
1
a
A57L
2014. január 28. 05:51
#3
Nem rossz.
1
p
papi
2014. január 10. 04:53
#2
Egész jó
1
T
Törté-Net
2010. február 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1