A+ A-

A pizzásfiú

A tükörből egy szép arc néz vissza. Hosszú szempillák, fekete szemek és szív alakú, bájos arc. Hosszú, fekete göndör haj keretezi a szép arcot és leér egészen derékig.
Mila egyedül van otthon. Éppen befejezte a fürdést. Megköti magán rózsaszín plüss köntösét, majd kilép a fürdőből.
- Oké, nézzünk valami filmet - lép a DVD-s polcához. Elég sok film közül választhat, de most valahogy egyikhez sincs kedve. Majd a polc leghátsó sarkában megtalálj régi kedvenc horror filmjét.
- Oh, ez pompás lesz! - derül fel az arca, majd bekapcsolja a DVD-t és leül a kanapéra. Pár perc után megállítja a filmet és kimegy a konyhába. Pizzát rendel. Majd leteszi a telefont és egy mosollyal visszaül a film elé.
- Most már csak popcorn kéne - jegyzi meg magában vigyorogva. Kb. fél óra múlva csöngetnek. Mila felpattan, és kicsit összébb húzza a terpeszkedésben kicsit széteső köntösét. Az ajtóhoz lép és kinéz a kukucskálón. Egy fiatal srácot pillant meg. Ajka vigyorra húzódik, majd kinyitja az ajtót.
- Helló! - köszönti a srácot egy kedves mosollyal. Szeme megakad a srác barna, középhosszú fürtjein, ami kék szemébe lógnak. Mila szíve kicsit hevesebben kezd verni. Mikor elszakad a szemektől a pizzára néz. A srác szeme egészen máshol ragadt meg. Mila köntöse ugyanis picit félrecsúszott így belátást enged gyönyörű melleihez, amiket egy piros melltartó fed. Mila elmosolyodik, majd megköszörüli a torkát.
- Mennyi lesz? - kérdezi mosolyogva. A srác végre elszakítja tekintetét a lány szép kebleitől, és a lányra néz.
- Krrrpccsssff... izé... 2.40 lesz... - motyogja a srác, majd végre a lány szemébe néz. Szemük találkozik, és Mila bólint.
- Állati szexi - gondolja, és nehéz szívvel gondol volt barátjára, akivel nemrég szakítottak. Sóhajt egyet, majd visszazökken a valóságba. Eszébe jut az egyik barátnője leánybúcsúztatója. Oda is egy pizzás fiút hívtak meg. Bár neki az eredeti hivatása nem pizzás fiú volt.
- Bár ahogy elnézem ezt a srácot - gondolja Mila, és szeme egy pillanatra a srác nadrágjára téved - bőven megcsinálná azt, amit az a srác a búcsúztatón. A gondolatra pajkosan elmosolyodik, majd a srácra néz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 20. kedd 05:47
Gyenge lett.
#3 listike 2014. 02. 27. csütörtök 07:13
Közepes.
#2 v-ir-a 2010. 02. 25. csütörtök 20:41
Szeme megakad a srác barna, középhosszú fürtjein, ami kék szemébe lógnak. Felnéz és belenéz a srác zöld szemébe. ....nekem ez tetszett a legjobban,téll szép szemei lehetnek....
#1 Törté-Net 2010. 02. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?