A+ A-

Szinglik reggelije

avagy Kanálka Jolánka nyugalmazott szexmániákus és fröccsöntő kisiparos jó tanácsai
1. rész
Útmutatások az egyszerhasználatos hímhez
Kedveskéim, a következőkben dióhéjban szeretnék néhány hasznosnak hitt tanácsomat megosztani veletek, független és keményen elhatározott szinglikkel, hogy mi is a teendő abban az esetben, ha élni akartok vonzerőtökkel, de használat után rövid úton meg szeretnétek szabadulni a tapadós hímtől.
Tegyük szívünkre a kezünket és valljuk be őszintén, hogy már mindannyiunkkal előfordult, hogy az igazira való hiábavaló várakozáskor testünk fellázadt a szívnek- lélekkel kötött véd és dac szövetség ellen, magyarán mondva a hús bűnébe estünk. Ez ugye abban mutatkozik meg, hogy deréktáji fájdalmak helyett, altesti görcsök kezdenek kínozni bennünket, és éjszakánként sűrűn vakarjuk a rozsdát krómacéljainkról.
Ilyenkor nem marad más hátra, le kell kefélni vadászruhánkat, hátunkra kapni a flintát, és ha tetszik, ha nem, bele kell vetni magunkat az élet sűrűjébe!
Közismert tény, hogy a férfi éjszakai fenevad, amiből egyenesen következik, hogy az éjszaka leple alatt lehet őt legegyszerűbben tőrbe csalni, vagy simán lepuffantani.
Nem árt kidolgozni egy mindent átfogó stratégiai tervet, aminek első pontjaként fel kell tüntetni, hogy mindig a fordítottját kövessük annak, amit normális keretek között tennénk!
Mindjárt mondok is egy példát. Tegyük fel, hogy az elképzelt ideálunk egy türkizzöld szemű borotvált mellű, jól öltözött délceg dalia, de viszont sokkal célszerűbb egy savószín- szemű, toprongyos kismitugrász szőrmókra kivetni hálónkat. Így ugyanis kisebb lesz a kockázata annak, hogy belezúgunk áldozatunkba.
A kiválasztásnál számoljunk még egy komoly tényezővel: inkább részesítsük előnyben a saját élősúlyunknál kisebb példányokat, mert ha tettlegességre kerülne a sor, nehogy már mi huzigáljuk a rövidebbet! Tudományos állatkísérletek egész sora igazolja, hogy a feldühödött hím eszméletlen nagyot képes csapni a mellső lábával.
Na szóval, ezek az éjszakai ragadozók (a következőkben röviden csak hím) nagy százalékban, bizonyos csoport-terápiás övezetben gyülekeznek, így ha portyára indulunk, elveinket kivételesen vágjuk sutba, és látogassuk meg mi is ezeket a helyeket! Annyit elárulok, hogy vannak egyedek, amik szinte várják, hogy puskavégre kapják őket végre. Egyfajta szado-mazo játék ez, amit szintén csak az szokott követni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 11. vasárnap 09:13
Humoros.Jó.
#2 tiborg 2010. 05. 3. hétfő 04:51
Szellemes....nagyon jo.....enyhen erotikus....8...
#1 Törté-Net 2010. 02. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?