Harcos

Szavazás átlaga: 6.71 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2010. február 22.
Hossz: 6 579 karakter
Elolvasva: 708 alkalommal
A lány szeme élesen villant. Egyetlen pillanatra álltak csak meg. Hosszú, vörös haja előrelibbent a lendülettől, amivel a férfi a falhoz szorította a kecses, mégis erős női testet. A lány kiejtette kezéből a kardot. Szándékosan.
– Nem vagy elég gyors – mondta Allen.
Arcuk alig pár centire a másikétól. A férfi tekintete komoly, a lányé zavart. Allen testének közelsége és az erő, amit minden alkalommal megtapasztalhatott tőle, felkorbácsolta Celeste vágyait. És az a tény, hogy az erő mellé végtelen nyugalom és megfontoltság társult csak még inkább vonzotta a lányt. Hónapok óta küzdött már a vonzalom ellen, de most végleg eldőlt, hogy hiába.

Csak egy pillanat volt az egész. A lány megízlelhette az oly régóta vágyott férfi ajkait. Allen arcán döbbenet tükröződött a hirtelen jött csók után.
– Most elég gyors voltam? – kérdezte egy bizonytalan mosoly kíséretében Celeste.
Allen oldalra pillantott. Nem találta a megfelelő szavakat. Hirtelen felkavarodott benne minden, a lány iránt érzett addigi vágya.
– Nem ezért vettelek magam mellé... – mondta végül.

Celeste-et megrohanták az emlékek. Rég volt már, amikor Allenhez került, de tisztán emlékezett mind a mai napig azokra az időkre. A , amit minden vesztett harc után érzett. Megtapasztalta, hogy az addig komolynak hitt ereje semmi egy igazi harcoséhoz képest. Viselkedésén is változtatnia kellett, ha fejlődni akart. Mind fizikailag, mind lelkileg megterhelők voltak számára az első hónapok. A férfi nem volt kedves hozzá, nem érdeklődött soha az állapota felől. Távolságot tartott tőle, amennyire csak lehetett. Később jött rá, hogy mégis törődött vele, csak nem mutatta. Amikor a lány önzése idővel alábbhagyott, akkor kezdte észrevenni, hogy mennyi apróság fölött siklott el addig. Akkor kezdte egy kicsit jobban megismerni Allent, és akkor kezdte csodálni. Mindent megtett, hogy kivívja az elismerését. És bár egy kívülállónak úgy tűnhetett, hogy ez soha nem sikerült neki, ő látta a férfi szemében az elégedettséget.

A hold sárgás fénnyel világított. Olykor felhők tompították fényét, de aztán hamar odébb álltak. A langyos, nyár végi szél nem hagyta pihenni őket. Celeste hanyatt fekve, csendben bámulta az éjjeli eget.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.71 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 4. 14:54
#5
Nagy érzelem, rövid befejezés.
1
a
A57L
2015. március 19. 05:36
#3
Egynek elmegy
1
p
pimaszub
2012. március 28. 07:25
#2
Egész jó. 🙂
1
T
Törté-Net
2010. február 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1