A+ A-

Barátság duplán

Az egész úgy fél éve történt. Az egyetemen évfolyamtársam volt a lány, Barbi. Már a gólyatáborban is sokat voltunk együtt, nekem mindig nagyon tetszett. Tudtam, hogy én is tetszem neki, de valahogy úgy alakult, hogy soha nem volt köztünk semmi komolyabb, pedig sokat jártunk együtt bulizni, hétvégéken is gyakran találkoztunk (ő ugyanabban a városban lakik, ahol az egyetem van, én pedig kb. 20 kilométerre), mert a haverjaival eljöttek hozzánk, hogy együtt menjünk iszogatni, diszkóba, stb. Már negyedik évünk töltöttük az idén az egyetemen. Egyik csütörtökön februárban én bulizni indultam és velem tartott az egyik legjobb haverom, Robi is. Szállásunk nem volt, úgy gondoltuk, hajnalig csak kihúzzuk valahogy. A buliban persze találkoztunk Barbival is, őt Robi nem nagyon ismerte, mégis nagyon jól éreztük magunkat, hiszen sokan voltunk, jó zene volt, ittunk is rendesen, tehát adott volt minden a jó hangulathoz. Illetve majdnem minden, mert a nők valahogy ezen az estén is kerültek minket (Robinak és nekem is volt már elég sok kapcsolatunk, de egyikünknek sem volt általában nagy szerencséje a nőkkel).
Hajnali 3 körül járt, amikor Barbi haverjai hazamentek és ő is indulni készült. És itt jött a lényeg: megkérdezte hol alszunk, pedig tudta, hogy mind a ketten csövezni készültünk az állomáson. Egyből vágtuk rá, hogy "talán nálad?" Nem sokat habozott és már indultunk is. Mármint aludni, mert ekkor még nem is gondoltunk semmi másra (vagyis hát dehogynem!!!). Elég messzire kellett sétálnunk és baromi hideg volt, úgyhogy útközben még beugrottunk egy kiskocsmába melegedni. Barbi itt adta az első jelzéseket: először is benyomott 10 perc alatt 3 tequilát, amitől kicsit kipirult a drága. Azután kifaggatott minket, hogy mi a helyzet velünk és a nőkkel mostanában. Neki éppen nem volt senkije, ahogy nekünk sem. Azután csak ült és sejtelmesen mosolygott ránk percekig, én pedig azt mondtam, hogy akkor most indulás haza!
Annyit tudni kell, hogy Barbi egy amolyan igazi tündér. Az ilyen nőre szokták azt mondani, hogy attraktív: hátközépig érő csodaszép egyenes szőkésbarna haj, bájos arc, barna szemek, telt ajkak mindig halvány rózsaszínre rúzsozva. Gömbölyű kis mellek, nem nagyok, de olyanok, amikről nem tudod levenni a szemed, és ha feszes felső volt rajta, a bimbói majd kibökték a ruhát! A popsija pedig maga az álom! Kerek dombok, kissé telt csípő és formás lábak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 31. vasárnap 15:06
Részletes leírása egy pornó jelenetnek: nem több, nem is kevesebb.
#7 zsuzsika 2013. 11. 16. szombat 14:26
Azért a "nagyon jótól" messze van.
#6 v-ir-a 2013. 06. 9. vasárnap 22:36
élvezets volt smile
#5 cervelo 2012. 08. 7. kedd 07:54
Jó.
#4 --Amanda-- 2012. 07. 28. szombat 04:24
#3 sikamika 2012. 05. 21. hétfő 03:34
ez nagyon jo!!!
#2 sarmos 2010. 02. 19. péntek 01:34
jo
#1 Törté-Net 2010. 02. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?