A+ A-

Bizsergés altájékon 1-5. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
1. A VALLOMÁS
- No mesélj! Ki volt az a magas, jóképű fickó, akivel szombat éjjel láttalak a koktélbárban? - kérdezte azonnal, minden bevezető nélkül Szilvia, miután leültünk a kanapéra, egymással szemben. Fürkész tekintettel meredt rám, feltűnő kíváncsisággal vizslatva az arcomon átfutó önkéntelen grimaszt, amit az érdeklődése váltott ki belőlem.
A meglepetéstől torkomon akadt a szó, s elkerekedő szemmel bámultam a barátnőmre. Mi tagadás, erre nem számítottam! Nem tudtam, hogy ő is ott volt aznap este a bárban!
Eredetileg nem akartam erről beszélni vele, mert a kérdéses fickóval való kapcsolatom még viszonylag friss volt, csupán néhány hetes. Amíg nem tudom, mivé fejlődhet az ismeretségünk, úgy vélem okosabb hallgatni róla, nehogy elkiabáljam a dolgot.
- Láttál? Nem is tudtam, hogy ott voltál! - nyögtem ki végül, megrebbenő szempillákkal. Csak azért, hogy mondjak valamit. Szőke barátnőm félrebiccentett fejjel nézett rám, kimondottan szúrós szemmel. Tekintetéből azonnal tudtam, most is a vesémbe lát, mint szinte mindig az ilyen ügyekben.
- Csak beugrottam egy ismerősömet keresve, de nem volt ott. - közölte vontatottan, gondosan hangsúlyozva a szavakat. - Véletlenül láttalak meg, amint egy pasassal táncolsz a parketten. Nem akartalak benneteket zavarni és amúgy is siettem tovább.
Miközben beszélt, agyamban felvillantak a kérdéses pillanatok arról az izgalmas éjszakáról a belvárosi koktélbárban. A füstös levegő, a zenével keveredő zsivaj, a felhajtott italok, no meg a kérdéses férfi arca, ahogy engem mustrálgat tánc közben. Sejthettem volna, hogy előbb vagy utóbb le fogok bukni valaki előtt, de azt nem, hogy ennyire gyorsan. Sajnos túl kicsi ez a város ahhoz, hogy zavartalanul eltűnhessek benne az ismerőseim szeme elől, ha netán szórakozni támad kedvem egy megnyerő fiatalember társaságában.
- Értem. - bólintottam megadóan. Azonnal beláttam, hogy Szilvi előtt nincs értelme titkolóznom. Különben csak még jobban felkelteném az érdeklődését. Muszáj lesz beavatnom őt a részletekbe, egy bizonyos mértékig legalábbis.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:50
Nagyon jó.
#2 papi 2014. 01. 10. péntek 04:53
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 02. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?