A+ A-

Gézabá

Találtam a net-en egy oldalt ,az olderfuckert, mikor fiatal lányokkal idősebb urak szeretkeznek. Ettől beindulva én a chat-en "Idősebb úr sexre" néven jelentkeztem be, hátha ráizgul egy-két tini. Ez nekem nagyon izgató.
Úgy is lett, volt két csevegőm, de csak az egyik jött be igazán, s izgult rá az "idősebb úrra", akit a bérházban az egyik szomszédomról testesítettem meg. Ő 52 éves, őszes, magas, és tényleg jól tartja magát, nem egy vézna fickó. Először csak szórakozgatott velem a kiscsaj, de utána nagyon felizgult, kiderült, hogy csak 17 múlt, barna, hosszúkás, göndör hajú lány (ez később élőben is kiderült, na de nem megyek a dolgok elé).
Kezdtem, hogy nem zavarja-e a korom, s meséltem mit is csinálnék vele, s hogy itt ülök enyhe lámpafényben az íróasztalomnál a gép előtt, s hogy csak egy boxer stb., meg póló van rajtam. Szokásos szöveg. Nagyon jól sikerülhetett a dolog, szinte éreztem a chat-en keresztül a zihálását, hogy önkívületbe esik egy 52 éves "öregembertől. Tényleg nagyon felizgatott, muszáj volt kiszabadítanom a nadrágomból a farkam, szinte kirúgta magát, s forrón lüktetett az éjszakában, a lámpafénynél.
Nagyon beleélte magát, meg is adta a telefonszámát és egy randit is tervezgetett, de én nem csöröghettem rá, kiderült volna a korom... Szóval én nem csöröghettem rá, de a szomszédom majd igen, gondoltam!!! Sokszor összefutottam vele, érdekelte a foci, volt mindig megbeszélni valónk, s hát a lányokat is megbámulta a parkban. Említettem neki a dolgot, és nem küldött el a fenébe, kicsit pedig tartottam ettől, de ez a mai világ már csak ilyen. Kinyomtattam a chat szövegét, hogy tanulja meg rendesen, ne legyen semmi ismeretlen számára, s fel is hívta kisebb-nagyobb unszolásra, s rá kb. két hétre meg tudtak dumálni egy randit Géza bá'-nál. Egy kérésem volt! Hogy ott lehessek elbújva a lakásban!
Délután három felé jött fel a lány, idegesek voltak mindketten. Szóval elbújva egy résecskén keresztül láttam mindent. Beszélgettek, kazit hallgattak még, nem egyből "estek" egymásnak. Géza bá segített Melindának levenni a farmerdzsekijét a későbbiekben, majd ügyesen, rutinosan - kicsit mosolyogtam is magamban az öreg rókán - a pulóvert is lehúzta, s a pólón keresztül már a melleit markolászta, de a póló is lekerült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 07. 5. kedd 06:14
Gyenge!
#6 zsuzsika 2015. 11. 1. vasárnap 15:49
Nem nagy durranás.
#5 papi 2014. 01. 12. vasárnap 12:15
Egész jó
#4 genius33 2013. 03. 20. szerda 10:55
Kellemes nyes
#3 v-ir-a 2012. 11. 13. kedd 23:34
egész jól telt el a délután smile
#2 imi36 2010. 02. 17. szerda 12:58
Nagyon jó tovább.....!
#1 Törté-Net 2010. 02. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?