A+ A-

Emlékek

Nyugtalanul forgolódtam az ágyban, nem találtam olyan helyzetet, amiben el tudtam volna merülni az álomban. Kavarogtak a gondolatok a fejemben, emlékek, képek, hangulatok kergették egymást - cseppet sem megnyugtató, inkább idegesítő módon. Néha beugrott erotikus tartalmú kép is, amitől mocorogni kezdet a farkam, így egy idő után, ha már nem vagyok képes uralni az elmém, legalább érezzem jól magam alapon úgy döntöttem, játszom vele.
Nyáron nem hordok alsót éjjelre sem, így akadály nélkül hozzáfértem és tűnődve kezdtem simogatni a tövét és a hasam alját, egészen a szőrzet határáig. A sima bőr érintése elnyugtatott, határozottan egy irányba terelte a gondolataimat, régi kalandok emlékei bukkantak fel. Két ujjam közé fogtam a tövét és figyeltem, hogyan telik meg vérrel, hogyan feszül egyre jobban a pénisz, majd lecsúsztattam az ujjam a zacskóra és a golyókat kezdtem cirógatni. A zacskóm feszült, összement és csomagba foglalta a két tojást, amiket így együtt gyúrogattam finoman, alig érintve.
A fekete hajú nő villant be a télről, ahogy a szaunában, két oszlop között, felém fordulva veszi le a köpenyét és kényelmesen mutatja fiatalosan feszes testét felém, amíg a férje mellette, valószínűleg csukott szemmel piheni ki az előző izzadás fáradalmait.
A felöntéssel kezdődött. Kiszellőztettem a kabint, pörgettem az erre célra rendszeresített törölközőt, hogy mihamarabb és alaposan járja át a friss levegő a helyiséget, mielőtt felgőzölök, mikor belépett egy izmos pacák és behúzta az ajtót. Rászóltam, hogy nyissa ki, mert felöntés lesz, ha nem baj. Szó nélkül engedelmeskedett és felült az egyik sarokba, széles terpeszbe, hogy vastag pöcse is kapjon levegőt. Folytattam a szellőztetést, majd ránézve a dézsára, leesett, hogy nincs benn víz, így felkaptam és kimentem a zuhanyokhoz megtölteni. A pár akkor indult meg felénk a kabint a pihenővel összekötő szakaszon. Befelé már együtt léptünk és őket is megkérdeztem, oké-e a felöntés. Halkan, bíztatóan morogtak, gondolom nem túl sokszor volt részük ilyesmiben. A nőt, persze ki mást, megnéztem, de a nyakig lepedőbe tekert stílust játszotta, így nem is foglalkoztam vele tovább gondolatban, hanem nekiálltam csepegtetni az illatanyagot a kanálba. Ők közben elhelyezkedtek, a nő pont mellém, de takarásban, így nem láttam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cvirag 2016. 03. 4. péntek 00:10
Köszönöm szépen a kedvességed. Találtam benne szóismétlést és némi fogalmazási hibát. Ha esetleg írástechnikai, vagy stilisztikai észrevételed is van, nyugodtan említsd meg, érdekel szakmai bírálat.
#7 Ulysses 2016. 03. 3. csütörtök 08:47
A szerző hozzászólásai indítottak arra, elolvassam valamelyik írását.
Érdemtelenül kevés figyelmet kap. Nem rossz? Nagyon jó! Rögtön látszik, hogy nem lógta el a magyar órákat. Igényesen fogalmaz. Jól adagolja itt az enyhe extremitást, ügyesen egyensúlyozott a fantázia és a hihetőség határán. Könnyed a történet vezetése, ötletes a keretbe foglalás. Ügyesen vázolta fel a karaktereket. Bár az írás nem túl hosszú, pár szóval eleven figurákat teremtett.
A hibákkal azért nem akarok szőrözni, mert így is kiemelkedik az itt megjelenő számos silány történet közül, és érzésem szerint egy újraolvasás alkalmával maga a szerző is kiszúrná ezeket.
#6 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 14:52
Nem rossz
#5 feherfabia 2015. 11. 18. szerda 06:18
Tetszett!
#4 A57L 2015. 05. 16. szombat 03:45
Elég jó lett.
#3 zsuzsika 2015. 01. 24. szombat 10:21
Nekem tetszett.
#2 papi 2014. 01. 13. hétfő 05:03
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 02. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?