A+ A-

Epizód

Ez itt más... talán nem is fog tetszeni. De ha elolvasod, olvass figyelmesen, olvass a sorok között!!!
Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöbben, hogy a házassághoz több, kell mint egy csupán gyönyörű feleség. Rá kell jönnie arra, hogy test, a női test szépsége csak pillanatnyi előny, ennél tovább kell menni, tovább a lélek rejtelmeibe. Rá kell jönnie arra az egyszerű mégis egyetemes igazságra, hogy adnia kell ahhoz, hogy kaphasson. Egyszóval kell éld az életed, hogy igazán tudd értékelni, azt a nőt, akibe szerelmes vagy, s azon túl tiszteled, imádod szereted, vele és mellette forognak a napjaid, gondolataid, megosztod vele problémáid, sikereid, kudarcaid, és ugyanezt teszi ő is. Sokan mondják azt, hogy soha nincs olyan, hogy legjobb, mindig mindenkinél van rátermettebb. Én is ezt hittem. De tévedés. Mert a te nőd, a te rózsád akit te "szelídítesz" meg akárcsak a kis Hercegben.
Talán ennyit bevezetésképp, és hadd meséljem el életem egyik nagy baklövését, amely szerencsére pozitívan ért véget. Ifjú ember lévén sokat tomboltam, igazából nem is olyan sok nővel az oldalamon, de azért akadtak, furcsa kalandjaim. Szerencsére hamar levetettem azt a gyerekes, "mi van ha nem tetszem neki" hozzáállást. Átlagos 178 magassággal, viszont a tenisztől elég izmos külsővel rájöttem, hogy a stílus ami igazán kell a nőknek, figyelmesség, bókok, odafigyelés, néha egy kis vagányság, néha egy kis gyengédség, egy kis elbizonytalanítás, szóval kitűnő recept.
26 évesen, közgazdászként dolgoztam az egyik helyi cégnél, fiatalként. S ekkor megismerkedtem egy összejövetelen Melindával. Egy energikus nő, boszorkányzöld szemekkel, igazából az a típusú nő akibe az ember talán második harmadik találkozáskor szeret bele. És csettint. Igen. Ez NŐ. Igazi nő. Megtetszett. Beleszerettem. Udvaroltam neki. És a barátnőm lett. Aki most a feleségem. Mintegy félévi Melindával való kapcsolat után ismerkedtem meg egy másik nővel, Erikával, a manökennel. Az a típusú nő aki élénk göndör hajfürtjeivel, csinos hosszú lábaival, mágnesként vonzza magával a férfiak tekintetét, köztük az enyémet is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 27. csütörtök 06:30
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2013. 07. 7. vasárnap 12:28
sőt egész megnyerő smile
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:21
Nem rossz
#2 gab 2010. 02. 14. vasárnap 14:43
Tényleg más, kicsit rövid, kevés a szex is, de JÓ és IGAZ! Valóban mi pasik sokszor nem tudjuk megbecsülni a NŐT és a f@rkunkat követve megyünk a másik nő után! Nem számolunk a következményekkel csak az aktus vezérel minket. Hülyék vagyunk!
#1 Törté-Net 2010. 02. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?