A+ A-

Táborozás meglepetésekkel 3. rész

Elérkezett a csütörtök, a vakációm utolsó napja. Normál esetben pénteken szoktam összepakolni és az utolsó túrára menni, de a kaland még messze nem ért véget. Általában némi magányért szoktam ide jönni, de most meglehetősen jó társaságom volt, és a változás nem volt ellenemre. A három lány, Melody, Stacy és Suzanne bevallották, hogy a nyári táborban négy évig figyelték, ahogy fürdök és örömöt szerzek magamnak.
Kedden azért jöttek, hogy megtanítsam őket a férfitest rejtelmeire, s egy kitűnő kézimunka - leckével távoztak. Szerdán a szopásról érdeklődtek. Melody első kézből tapasztalhatta meg, hogy milyen is az. Asszem ő is adott nekem valamit, megtanultam, hogy milyen is az igazi érzéki szopás.
Szép nap volt, de egy örökkévalóságnak tűnik a napnyugtát kivárni. A lányok ugyanis akkor érkeznek. Egész nap be voltam indulva. Meztelenül járkáltam remélve, hogy diákjaim most is néznek. Este aztán felvettem egy shortot, és a tűz mellett vártam őket.
A felkelő hold halvány derengésénél megpillantottam kenujuk sziluettjét. Farkam már az este puszta gondolatára is mozdult egyet. Ahogy közeledtek, begázoltam a vízbe, hogy partra segítem őket. Az előző estékkel ellentétben az ég tiszta volt. A hold olyan fényes volt, hogy a tűz szinte pislákoló gyertyának tűnt. Ahogy kiszálltak, megrohantak az emlékek. Suzanne hatalmas mellei, Melody karcsú teste és tökéletes mellei, de még mindig a szőke Stacy állt vágyaim középpontjában. Előző este megérintett egy pár pillanatra, amitől majdnem kikészültem.
- Ma estére is vannak kérdéseink. - kezdte Melody.
- Meglehetősen intenzív óráink voltak az elmúlt napokban. - válaszoltam. Talán kezdhetnénk némi relaxációval.
Zavartan néztek rám. Gyakorlatilag oktatási eszköz voltam számukra. Ez persze meglehetősen jól is esett, de gondoltam, némi kihívás talán jót tenne nekik.
- Miféle relaxációra gondolsz? - Kérdezte Suzanne, egyértelmű sürgetéssel.
Visszamentem a vízbe, egészen derékig, majd levettem a gatyámat. Fejem fölé emeltem, majd megszólaltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:07
Holvan a folytatás?
#5 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:44
Nagyon jó.
#4 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:20
Hol a 4. rész? :(
#3 fiesta14 2010. 02. 5. péntek 11:29
folytatást!!!!!!
#2 sarmos 2010. 02. 5. péntek 03:41
nagyon jo.
#1 Törté-Net 2010. 02. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?