A+ A-

Szenvedélyes szex a születésnapomon

Hát eljött a nap. 21 éves lettem. Most már mindenhol nagykorúnak számítottam, ami igazából nem nagyon érintett, hiszen nem nagyon megyek Amerikába a jövőben. De nem ez is a lényeg. A barátnőm már régóta tervezte az estét, amivel meglep engem. Rettenetesen kíváncsi voltam, hogy mit talált ki a kedvesem. Sejtettem, hogy valami erotikus dolog lesz, de hogy végül mi lett belőle, azt álmomba sem gondoltam volna. Szinte állt a farkam még a barátnőmhöz vezető úton is. Aztán beléptem a szobába.
Ami ott fogadott, az leírhatatlan volt. Egy merész csaj fogadott két kis copffal, egy szemüveggel, egy szexi fekete csipkemelltartóval, egy szintén fekete csipke franciabugyival és egy harisnyakötővel. Az ajkai tűzpirosak voltak, szemében a vágy égett. Egy farok alakú nyalóka volt a szájában, amit erotikusan szopogatott. Közben úgy nézett rám, mint egy darab húsra, ami az ő tulajdona. Engem akart és én pedig őt. Nem tudtam egy szót sem szólni, annyira elámultam a látványtól. Mintha egy pornófilmbe cseppentem volna. Eddig nem ilyennek ismertem az én kis angyalkámat, de éreztem, ennek csak jó vége lehet.
- Ejha! - nyögtem ki végül.
- Maradj csöndben, ma az lesz, amit én akarok! - felelte erotikusan és eldobta a
nyalókát, mondván, hogy erre már nincs szükség.
Egy hirtelen mozdulattal letepert az ágyra, és elkezdte leszedni rólam a ruhát. Amint előkerült a farkam, már kuncogott:
- Na, mi van? Csak nem kanos valaki? - kérdezte kéjes hangon, ám választ nem várt, mert bekötötte a szemem és a szám.
Húha, ez meredek lesz, de nagyon izgatott voltam. Levetkőzetett teljesen, tejszínhabot fújt a testemre és finoman elkezdte lenyalogatni rólam. A farkam majd szétdurrant, és amikor az ajkai közé vette husángomat, és úgy kezdte el szopni, ahogy még soha. Egyszer csak abbahagyta, és megszólalt:
- Rengeteg pornót néztem a neten, csak azért, hogy jól csináljam! Remélem, tetszik!
- Persze - gondoltam magamban, de csak bólogatni tudtam.
Olyan huncut módon viselkedett, mint egy kisiskolás lány, aki bármire képes lenne egy jobb jegyért. Befejezte a szopást, majd eltűnt egy időre. Úgy két - három percig lehettem egymagamban, amikor újból éreztem az ajkait a makkomon. Ez idő alatt a kezével a mellbimbómat izgatta. Ez nagyon jól esett, és éreztem, hogy bármelyik pillanatban elmehetek. Próbáltam jelezni neki, de nem volt mivel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.34 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 05. 9. péntek 09:55
Gyenge fantázia.
#1 Törté-Net 2010. 02. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?