A+ A-

Különleges szexélményeim 12. rész

Sziasztok, van egy új szeretőm, most rendszeresen kefélem, persze csak óvatosan, le ne bukjunk. Nos, ott kezdődött az egész, hogy felhívott a börtönben lévő barátom. Tudjátok, aki megrontotta a szomszéd kislányt, a kis Adrient. Szóval, röviden meglátogatta a börtönben a kislány apja, hogy adja el neki a házát, mert nem szeretné, ha újra a lánya közelébe lenne pár év múlva. És azt sem szeretné, ha más férfinak is köze lenne a lányához, aki oda költözne. Ezért ő megvenné a házat. Ebbe a barátom belement, az ár is elég jó volt. Szóval, én mint építész mérnök mérjem már fel a házat statikailag stb stb. Jó, az üzlet meg is kötetett. Ezt vesztemre elmondtam a komáromi Sanyinak, már mint hogy a külföldre ment haver házát eladtam. Ezt ő megosztotta a nagyfőnökkel, aki rögtön rám testálta az eladó házunk ügyének intézését.
Ez érdekes sztori volt, úgy volt, hogy egy francia pacák ide akart költözni, és ezért a mi cégünkel felhúzatott magának egy takaros kis családi házat. Aztán meggondolta magát, és az építésért sem volt hajlandó fizetni, inkább átadta a házat, meg némi pénzt, hát, ennyiben maradtak a nagyfőnökkel. Tehát én árultam a házat. Több vevő jelölt után jelentkezett egy fiatal pár. Apuka, anyuka, meg egy kétéves kis fiú. Anyuka, az Andi otthon a gyerekkel, apuka középvezető egy multinál. Igen, jól sejtitek, az Andit sikerült megfektetni, pedig először eszembe se jutott! Elvégre nem akar az ember minden nőt megdugni. És az is látszott, hogy boldog házasságban élnek, ebbe senki nem szeret belerondítani. De egyébként az Andin rögtön megakad a szeme az embernek. Ugyanis a csaj hihetetlenül vékony! Még így, hogy szült is.
Bár a magassága kb 170 cm, de a vastagsága úgymond szinte gyereklányos. Melle csak jelzés értékűen, és még a feneke is lapos egy kicsit. Ellenben az alakja egész mutatós. Az arca szép, vállig érő barna haja van szőke melír csíkokkal. Mint már azóta megtudtam 25 éves. Szóval haladt az ügyintézés, barátságosan beszélgettünk,ennyi volt, nem gondoltam, hogy lesz valami. Aztán már nagyon a vége felé jártunk, át kellett adnom nekik egy hatósági engedélyt. A férj azt mondta, nyugodtan adjam be délelőtt, majd az Andi átveszi. Nos, Andi nem csak az iratot vette át, de még a farkamat is bekapta. Szóval már beköltöztek a házba, mert a vételárat már ide adták, én meg csöngettem az ajtón.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 11. vasárnap 07:40
nekem ez nagyon is izgalmas életnek tűnik... 8p
#5 zsuzsika 2016. 08. 31. szerda 07:14
Érdekes.
#4 papi 2016. 01. 31. vasárnap 13:32
Egész jó
#3 sikamika 2012. 09. 14. péntek 19:22
nagyon izgalmas volt smile
#2 tiborg 2011. 03. 8. kedd 07:33
A sorozat jol halad. A tortenetek egyre izgibbek,szofuzes es helyesiras is jobb.-9
#1 Törté-Net 2010. 01. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?