A+ A-

Naplóm 3. rész

Eredeti író: Elke Metzger
9. Marokkó
Egy régi vágyam teljesült, amikor Hans kíséreteként megérkeztem Marrakechbe. Már októbert írtunk, de az idő így is forró és füllesztő volt. A szállodában bejelentkezés után a hordár átvette a csomagjainkat és a szobánkhoz vezetett minket. Luxusszálloda volt, de nem elnöki lakosztály, normál franciaágyas, szép tágas szobával, erkéllyel.
Beléptünk a szobába. Elől ment Hans, utána én, majd a hordár, aki egy jóképű, amolyan 16 év körüli arab srác volt, kiválóan beszélt franciául, angolul, spanyolul. Gyakorlaton lehetett, gondolom. Na, miért is ne tegyük a fiú számára emlékezetessé ezt a napot? Mikor a szoba közepébe értem, levettem magamról a nyári dresszemet és a miniszoknyámat. Szembefordultam a sráccal. Francia neve volt, Gerard. Ott álltam a 16 éves, izmos, jóképű Gerard előtt teljesen meztelenül, Hans leült a mellettem lévő fotelba, kényelmesen elhelyezkedett és elővette a legfrissebb Financial Times - t. Gerard csak nézett rám meglepetten. Lassan, alaposan végignézett tetőtől talpig. Egy vékony, már 18 éves, hosszú barna hajú lány, kicsi, de csodaszép mellekkel, ágaskodó mellbimbókkal, és szőrös puncival. A hosszú, kínos csendet megtörve lehajoltam a dresszemért és a miniszoknyámért, majd az ágyra dobtam. Odaléptem a sráchoz:
- Gerard, kellene egy kicsit napoznom, hogy legyen színem. Tudnál hozni egy tubus naptejet?
A mosolyom megnyugtatta, hogy nincs mitől tartania. Azonban mit szól mindehhez az öregember vajon? Gerard kérdőn Hansra tekintett, aki bólintott egyet szótlanul, s a srác el is rohant rögtön.
Hans olvasott tovább, én meg elmentem lezuhanyozni.
"Ez a srác tetszik, egy kissé elengedem a gyeplőt. " - mondtam magamban. Felüdülve, még vizesen kifeküdtem az erkélyen lévő nyugágyra, s szóltam Hansnak:
- Húzza mellém a fotelját.
Hamarosan visszatért Gerard és széles mosollyal nyújtotta felém a tubust. Mosolyogva megráztam a fejemet, hátamon fekve kinyújtóztam a nyugágyon, karom fönt, kezeim összekulcsolva a fejem alatt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:51
Elég jó.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 11:07
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2010. 01. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?