A+ A-

Lolitácska - Egy szűzlány tulipánjai

Norbert kedd reggel, az első fénynyalábok megjelenésével felült az ágyában, és hívta a már kinézett futárszolgálatot. Egy csokor tulipánt rendelt a lánynak, mert a tulipán jelképezte Lola tisztaságát, és hamvasságát a szemében. Azon kívül Krisztina egyik kedvenc virágjáról van szó.
Norbert a csokor megérkezését a harmadik óra közepére időzítette. Tudta, hogy megkapta az imádott, sosem látott lány a csokrot, nem jött a hívás, mely az ellenkezőjét igazolta volna. Várnia kellett, míg Lola hazaér, mert csak interneten kommunikáltak mindezidáig. Norbert sokféleképpen elképzelte Lolát, mikor átveszi a csokrot. Pirulva, mosolyogva képzelte a legszívesebben. Látta maga előtt, ahogy édes szeplői megremegnek finom arcán az örömtől, és meglepetéstől. Látta barna, csillogó szemét, de látta a dühöt is. Bele kellett gondolnia, hogy a lány esetleg nem értékeli Norbert őszinte gesztusát. ettől rettegett. Rettegett és várta a délután ötöt, hogy bizonyosságot szerezzen elképzeléséről, hogy leüthesse az első billentyűket, mikor köszönti őt a monitoron, és az éteren keresztül. A várakozás szinte már elviselhetetlen volt fél ötkor. De ötkor még mindig nem lépett föl a chetszobába Lola, és az elviselhetetlen várakozás rémessé fokozódott.
Ekkor csöngettek. Norbert felkészült rá, hogy elküldi az újabb házaló, lógó bajuszos, zsíros hajú ügynököt, de ahogy kinyitotta az ajtót, csak azt bánta, hogy nem fésülködött meg. Lola állt előtte. Először találkoztak, és sokkal szebb volt a lányka, mint a képeken. A tizenöt éves kislány zavartan állt az ajtóban, valószínűleg ő maga sem tudta, mit keres ott, és legszívesebben visszafordult volna.
- Szép csokor! - kezdte Norbert komolyan.
Lola bájosan mosolygott a huszonéves férfira, és egy halk kacajt hallatott. Átnyújtotta a virágokat a férfinak, hogy az vízbe tegye a csokrot. Átlépte a küszöböt, és a szemeit forgatta, mint akit nagyon érdekli az összes sarok a házban. Norbert visszajött a vázába rakott virággal, és elhelyezte az íróasztalán. Lola szavak nélkül követte, és leült a férfi ágyára. A CD - ket nézegette izgatott unalomban. Norbert bekapcsolt egy zeneszámot a gépén majd szembefordult a lánykával. Letérdelt előtte a földön és a rózsaszín, finom tapintású blúzát lassan felülről lefelé elkezdte kigombolni. Krisztina még mindig zavartan figyelte Norbert ujjait, de nem szegült ellen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2015. 12. 16. szerda 14:35
Lolita a Krisztina csetneve.

10 Pont!
#6 A57L 2014. 09. 6. szombat 09:35
Jó történet.
#5 listike 2014. 04. 8. kedd 06:56
Nem sok értelmevan, a két lány lehet hogy egy? Vagy ki az a Krisztina?
#4 olvasó 2010. 01. 29. péntek 19:29
Krisztina= Lolitácska. ezt a kis hibát lezíámítva, szerintem nagyon jól sikerült írás
#3 papi 2010. 01. 27. szerda 01:15
igy jár aki átolvasás nélkül teszi fel az irását
#2 TheGoj 2010. 01. 26. kedd 11:15
de ki az a Krisztina ?
#1 Törté-Net 2010. 01. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?