A+ A-

A nyeremény 12. rész - folytatás - Mi történt Svetával?

Már a sminkelés közben összeismerkedtünk Claraval, aki nagyon kedves volt.
Eli elmagyarázta, hogy Clara lesz a mi "dominánk", azaz a mi úrnőnk, a szerep kedvéért durván fog beszélni velünk, és durván is fog velünk bánni, mert nekünk félnünk kell tőle, de azért megnyugtatott, hogy nem fog igazán fájdalmas dolgot művelni, csak ennek nem szabad látszani a képeken. Én csalom a barátnőmet ebbe a helyzetbe, Clara cselédje leszek, Sveta pedig a rabszolgája és lesznek még más szereplők is.
- Ugye nem lesz baj? - kérdeztem halkan Svetát.
- Te kérded tőlem? Én még csak most kezdem...
- Jól van, csak mindent tegyél meg, amit mondanak, utána kérhetsz tőlem, amit csak akarsz! Megegyeztünk?
- Tetszik az ajánlat...
- Akkor nem hagysz cserben?
- Ne izgulj, a pincénél csak jobb jöhet!
Egy olyan terembe mentünk, ahol még azelőtt nem jártam, de a képekről ráismertem, ez amolyan kínzókamra volt, mindenféle durva dologgal.
Elkezdődött a munka, az ajtóban két nagyon izmos pasi állt, fekete bőrnadrág volt rajtuk, fekete kiszegecselt mellény. Az arcukat nem lehetett látni egy sisak volt rajtuk, amin csak a szemük látszott és a szájuknál egy zipzár volt.
Clara a trónon ült, onnan adta az utasításait. Rajta vörös latexruha volt, teljesen testre simuló, hosszúszárú fűzős csizma, köldök felett szintén fűzős volt a ruha, láthatni hagyva a fél - fél mellét, az arcát azonos színű maszk fedte a szája felett. A ruha jól kiemelte a nő kisportolt, izmos testét, széles csípőjét (csak később tudtuk meg, hogy korábban gyorskorcsolyázó volt).
A ruhából csak egy valami emelkedett ki, egy méretes mű - hímtag, persze vörös színben.
Én szintén műanyag fényes ruhát viseltem, ami a testemre tapadt. A színe neon - zöld volt. A nyakamig az egész testemet befedte, kivéve a lábam közét és persze rajtam is egy hosszúszárú és nagyon magas talpú és sarkú cipő volt. A hajam zselével volt átitatva és kontyba tűzve. Ja és majd elfelejtem, hogy a puncimba dugtak egy láncot, ami három közel pingpong labda nagyságú golyóból állt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 31. szerda 16:59
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:48
Jó lett a befejezés.
#2 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:18
kiváló történet
#1 Törté-Net 2010. 01. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?