A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 5. rész

Az autósmozis kaland óta kicsit megritkultak a fiúk látogatásai. Ryan és Tommy el voltak foglalva az új nőikkel, csak Sam maradt meg állandó vendégnek. Ha tehette, reggelenként beugrott iskola előtt a szomszédba egy - egy gyors szopatásra, délutánonként pedig a plaza fölötti lakásban áldoztak Ámor oltárán. Eve hiányolta a másik két farkat, de nem akart semmi konfliktust, mert Sam elbeszélése alapján a fiúk boldogok voltak a korban hozzájuk illő lányokkal.
Nagy meglepetésére egyik nap levele érkezett Susantól. A szűkszavú mailban csak annyi állt, hogy a lány a jövő héten az Államokban lesz és találkozzanak. Eve jelezte, hogy szívesen látja rég nem látott barátnőjét.
Kedd délelőtt kocsiba pattant és kihajtott a reptérre. Egész úton azon gondolkodott, hogy mennyire változott meg a lány a házasélettől? Vajon még mindig az a perverz némber, vagy Mauro mellett szürke háziasszonnyá lett?
Mint kiderült félelmei alaptalanok voltak! Susan egy hatalmas nyelves csókkal üdvözölte, s gyorsan megvizsgálta azt is, hogy elég kemények - e Eve hatalmas dudái. A reptéren mindenki őket nézte ahogy boldogan smárolnak és tapizzák egymást!
Hazafelé a kocsiban pár szóban gyorsan elmesélték egymásnak az elmúlt évek történéseit, majd otthon egymásnak estek. Mint kiderült az elmúlt időszakban egyiküknek sem jutott túl sok finom punci!
Mivel Eve előre szólt Samnek, hogy nem ér rá - nyugodtan tudtak beszélgetni és szexelni.
Eve megtudta, hogy Mauroból az idők folyamán egyre inkább előjött az olasz mentalitás. Egyre jobban korlátozta Susant, teljesen kisajátította magának. Eleinte ez nem zavarta a lányt mert nagy volt a szerelem, de később egyre nehezebben viselte. Az még fel tudta fogni, hogy a férje miért nem dobja be a közösbe, de azt már kevéssé, hogy a szexuális életük egyre szürkült. Eleinte még Mauro szívesen kefélte/szopatta mások előtt, aztán ennek is vége lett. Ráadásul gyereket sem sikerült csinálniuk a férfi hibájából, s ettől teljesen megváltozott. Teljesen parlagon hagyta a feleségét, s mint később kiderült más nőkben vezette le a feszültségét. Most Susan azért jött az Államokba, hogy felmérje a lehetőségeit a hazatelepülésének.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 10. 5. szerda 14:28
Supiiiii
#6 feherfabia 2015. 08. 22. szombat 07:16
Nagyon jò!
#5 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:30
Jó írás.
#4 papi 2013. 04. 16. kedd 05:55
Meddig lehet ezt még fokozni?
#3 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:46
Szupeeeeer nyes
#2 joozsi 2012. 01. 5. csütörtök 04:18
JOÓÓ!
#1 Törté-Net 2010. 01. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?