A+ A-

Az évforduló

Katie - vel a vacsoránál ültünk, mikor elmondta, hogy tartogat számomra még egyéb meglepetéseket is az este folyamán. Ma volt az évfordulónk, már egy éve voltunk együtt, és ezt megünnepelendő, egy előkelő szállodában vettünk ki szobát, ahol a vacsorát is elköltöttük. Katie hátul mélyen dekoltált piros miniruhát viselt, rövid szőke fürtjei szabadon szárnyaltak csodás arca körül. Rajtam egy felül zárt, kék egyberuha volt, szintén nem túl hosszú. - Ha felmegyünk, olyan ajándékot kapsz, amit nem felejtesz el egyhamar - suttogta a fülembe, és éreztem, hogy átnedvesedik a bugyim már a gondolattól is. Katie remek szerető volt, tudta, mi kell egy nőnek, és sosem fogta vissza magát. Most is, ahogy a szoba felé tartottunk, megfogta a fenekemet, nem érdekelve, hogy a portásfiú lát minket, vagy bárki mit szól ahhoz, hogy két nő tapogatja egymást nyilvánosan.
Ahogy felértünk a szobába, egyből mögém lépett, és kikapcsolta a ruhámat. Könnyedén lehámozta rólam, keze testemet simogatta, miközben a nyakam, a füleim csókolta - Imádom az illatod - súgta a fülembe. Teljesen lázba hozott, és már csak a melltartóm meg fekete csipketangám volt rajtam, mikor szembeállt velem, és finoman megcsókolt. Nyelve bebarangolta a szám, isteni érzés volt érezni puha, telt száját. Kezei közben finom masszírozták melleimet, majd az egyik lejjebb vándorolt, be a bugyimba. Egész elvesztettem az eszemet, miközben újra mögém került, és tovább masszírozott.
Majd valahonnan egy kendőt vett elő - Ne izgulj, ez csak a játék része - igyekezett megnyugtatni, mikor értetlenkedni kezdtem, majd egy finom puszi kíséretében bekötötte a számat. - Bízz bennem. Van még más meglepetésem is a számodra - súgta közben, azzal hanyatt fektetett az ágyra. Összekötözte a lábaim, és mindkettőt az ágy fölé, a baldachinhoz kötötte. Majd, hogy kiszolgáltatottságom teljes legyen, egy ujjbilincset vett elő, és fenekemnél összebilincselte a két hüvelykujjam. Most már mozdulni sem tudtam, a szám is be volt kötözve, kicsit megijedtem. Sosem csináltunk ilyet korábban, de gondoltam, bízhatok Katie - ben annyira, hogy hagyjam őt játszani. Ekkor a lábam elé térdelt, és finoman belenyalt a puncimba. Már eddig is nedves voltam, de forró nyelve csak még inkább felizgatott. Éreztem, ahogy a csiklómnak feszül, finoman szívja, majd lassan a hüvelyembe csúsztatja a nyelvét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 11. kedd 05:15
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:18
Egész jó.
#2 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 20:15
hát van benne egy kis szemétség a végén....de nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?