Az első szex

Szavazás átlaga: 5.15 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2010. január 4.
Hossz: 6 755 karakter
Elolvasva: 1 463 alkalommal
Az apámmal már napok óta vitatkoztunk, vagyis azóta, amióta megkapta a család egy ismerősétől a meghívást, hogy legyen a birtokán lovász. Az anyám meghalt, és én csak azt hajtogattam, hogy nagyon fogok unatkozni, ha az apám elmegy itthonról. Apám mondta, hogy eddig még soha nem panaszkodtam, hogy unatkoznék, mert egész nap dolgozom, este pedig azzal a Kovács fiúval töltöm az estéket. Nagyon nem tetszett az apámnak, hogy a Zsolttal töltöm az estéket, mert valahogy nem nyerte meg a tetszését, mint leendő vej. Aztán én az apámra néztem, és mondtam neki, ha annyira ellenzi, hogy összeházasodjunk a Zsolttal, vigyen magával a birtokra, ahova megy. Nagyon ráncolta a szemöldökét, de végül beleegyezett, hogy vele menjek. Azzal a feltétellel, hogy rendesen fogok öltözködni, akkor beszélek, ha kérdeznek, akkor is jól megválogatom a szavaimat. Nem véletlenül kérte ezt tőlem, ismerte a természetemet. Viszont én is nagyon jól értettem a lovakhoz. Kicsi korom óta foglalkoztam velük.

Eljött a nap, amikor elutaztunk a birtokra. A hosszú út után megérkeztünk. Nagyon barátságosan fogadott bennünket a ház népe. Beinvitáltak a házba, frissítővel és süteménnyel. Aztán én mondtam, hogy szeretnék megfürödni a hosszú út után. Elmentem fürödni, rendbe szedtem magam, aztán megvacsoráztunk. Másnapra összehívtak egy rokonokból és ismerősökből álló társaságot, hogy engem és az apámat bemutassanak. A házigazda bemutatott, néhány ismerősének, aztán egy unokaöccsének is. Amikor megláttam az unokaöccsét, azt hiszem pirosabb lehettem, mint egy paradicsom, mert olyan zavarba jöttem, amikor megláttam. Rám nézett a gyönyörű kék szemével. Nagyon markáns, férfias arca volt. Első látásra szinte elolvadtam a látványától. Beszélgettünk, táncoltunk az est folyamán. Megbeszéltük, hogy másnap elmegyünk lovagolni. Reggel fölvettem a lovaglóruhámat, és kilovagoltuk. Nagyon szép volt a környék. Ennél szebbet el sem lehetett volna képzelni. Majd megálltunk egy kicsit pihenni. Kérdezte tőlem, hogy mióta lovagolok. Mondtam neki, hogy már gyerekkoromban megtanított az apám.

Megdicsérte a lovagló tudásomat, de ezenkívül a szememet és a hajamat is. Sokáig beszélgettünk, és egyszer csak közeledett a szája az én ajkaimhoz, magához húzott és megcsókolt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.15 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 23. 13:50
#7
lehetne izgalmasabb.
1
a
A57L
2019. május 26. 03:44
#6
Nem rossz,de csak átlagos.
1
zsuzsika
2015. február 14. 11:45
#3
Nem rossz.De csak átlagos.
1
l
listike
2014. április 7. 19:19
#2
Jó volt.
1
T
Törté-Net
2010. január 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1