A+ A-

Szexvadászok 2. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
Esett az eső. Vagy inkább zuhogott. Lezúdult a tetőkről és kiömlött a csatornákból. A vízözön az éjszaka közepén kezdődött, és egész délelőtt tartott.
Liliane eredetileg azt tervezte, hogy kicsit szöszmötöl a kertben. A kert volt az egyik ok, amiért itt, Kensingtonban házat vett. Hosszú, keskeny telek volt, évekkel előbb gondosan beültették, és a fák meg a sövények mostanra szépen megnőttek. Liliane ugyan fizetett egy kertészt, aki a munka nagyobb részét elvégezte, de szeretett a hétvégén kint dolgozgatni a növények között. Ez volt az egyik módja annak, hogy figyelmét kissé elterelje kimerítő munkájáról.
De ma nem lesz kertészkedés. Ehelyett Liliane a konyhában üldögélt, kiterített irattáskájával a konyhaasztalon, és folyamatban lévő ügyei közt böngészett. Sajnálatos módon nagyon nehezére esett a koncentrálás, akárcsak az alvás az elmúlt éjszaka.
Nem hagyta nyugodni az, amit Daniel Stone tett vele. Először dühös lett rá, aztán magára haragudott, amiért a férfi ilyen könnyen átverhette. Hajnali négy órakor már bosszúterveken törte a fejét. Természetesen visszaveszi az ügyet, amelyen Daniellel együtt dolgozott, és gondoskodik róla, hogy a cégében senki mástól se kaphasson munkát a férfi. Fontolgatta, hogy kedden este odavonul Daniel lakása elé, és mindent elmond a feleségének.
Hogy ilyen speciális körülmények miért izgathatnak fel egy férfit, azt el sem tudta képzelni, de biztos volt benne, hogy a saját otthonában, a hitvesi ágyban való szeretkezés hozzátartozott Daniel elferdült szexualitásához. Gyanította, hogy nem ez volt számára az első eset, nyilván rendszeresen eldugdossa a felesége jelenlétéről árulkodó tárgyakat, hogy áldozata ne sejtsen semmit. Töprengett, vajon hányan jártak már ott őelőtte. Azt is kénytelen volt tudomásul venni, hogy a férfi tökéletesen biztos volt sikerében, hiszen mindent előre elrendezett a házban, mielőtt elmentek volna vacsorázni. Ennyire bizonyos volt abban, hogy Liliane áldozatul esik a bűverejének!
Csupán az volt a gond, hogy nem ennyiből állt az egész. Miközben Liliane ébren feküdt az ágyban, és hallgatta az eső kopogását a tetőn, tökéletesen más érzések hullámai is át- meg átcsaptak rajta. Ezek az érzések erős, sürgető lüktetéssel áradtak szét a testében, a csiklójából és a hüvelyéből kiindulva, és akkor még nem is beszéltünk a mellbimbóiban keletkezett bizsergésről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:27
Nekem is nagyon tetszik.
#4 papi 2013. 12. 24. kedd 10:10
Tetszik
#3 Cicus84 2010. 01. 1. péntek 08:37
Szerintem is nagyon jó történet, és várjuk a folytatást :)
Boldog Új Évet mindenkinek!!!
#2 BeeGee 2009. 12. 31. csütörtök 02:54
Egészen hihető! És ez nagy szó!..
Jól fogalmazott, szépen megírt - tetszik :)
#1 Törté-Net 2009. 12. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?