A+ A-

Péntek 13. születésnap

A tv-t kapcsolgattam unalmamban. Semmi nem tudott lekötni, kezdtem ideges lenni. Már sokadszor gondoltam végig a mai nap eseményeit.
Kora reggel vörös rózsával ébresztettem kedvesem, én akartam lenni az első, aki megköszönti őt születésnapja alkalmából. Ő álmosan mosolyogva hozzám bújt, s egy hosszú csók kíséretében megköszönte.
- Óh, ilyen ébresztő után csak jó napom lehet ma - s egy játékos ásítással végighúzta kezét a testén. Könnyű hálóingén keresztül átsejlettek domborulatai.
- Sietnem kell, ha nem akarok elkésni - nyögtem, s nyeltem egy nagyot.
- Este meg későn érsz megint haza, mi? - kérdezte álmos szemekkel.
- Sajnos igen. Tudod kicsim, hogy ezek a vacsorák néha elhúzódnak.
- Igen - sóhajtotta -, már tudom...
- Sietek. Megígérem!
Kifelé menet mosolyogtam magamban, hiszen meglepivel készültem nejem szülinapja alkalmából, de ezt ő természetesen nem tudhatta.
A cégem üzleti partnereivel elköltött ebéd után felálltam és elnézést kértem, elmeséltem, hogy milyen nap is van ma, s kértem nézzék el nekem, ha most távozom, hiszen a fontos dolgokon már túl vagyunk. Kérték adjam át jókívánságaikat nejemnek, s meleg kézszorítások után utamra bocsátottak.
Hazafelé ismét csak mosolyogtam, hiszen Adél úgy tudja, hogy ma későn érek haza a céges vacsora után, s micsoda meglepetés lesz neki hazaértekor, hogy ma minden az ő kényét, kedvét szolgálja...
Délután kényelmesen főzőcskéztem, mindent előkészítettem előre, s ment is minden, mint a karikacsapás. 5-re gyakorlatilag mindennel elkészültem a nagy nap alkalmából.
Úgy fél hét tájban lekapcsoltam a villanyokat, s kisétáltam a házunk udvarára, s gyönyörködtem a hóesésben. Előző év tavaszán vásároltuk a házat, s mindketten imádtuk. Az elmúlt évben parkosítottuk az udvart, és most nagyon jól esett a hólepte növények és fák között poroszkálni. Csak a szomszéd kerítése előtt magasodó lámpa világította be az udvart lélegzetelállító látványban részesítve ezzel... Egy autó lassított kinn az utcán, de mire a bejárathoz értem már csak azt láttam, ahogy a néhány háznyival arrébb kezdődő kis utcába bekanyarodik... Pedig azt hittem kedvesem hozta haza valamelyik kollégája.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tiborg 2015. 05. 2. szombat 09:02
Ujra elolvastam a masodik resz elott.Ismet kitunoen elvezetes volt...Na, de nezzuk a folytatast....
#5 listike 2014. 07. 4. péntek 14:15
Jó volt.
#4 A57L 2013. 09. 23. hétfő 04:24
Nem rossz.
#3 tiborg 2011. 04. 10. vasárnap 05:07
Arany Gandalf(35?) Ez a negyedik sztorid amit maig olvastam.Mind kituno, de stilusod, finom le/korul irasaid utan itelve, te alcazod magad. En gyanitom, te puncis vagy?!!?(99.999%).Akar hogy is,irasaid szepek,szexiek, elvezetesek.
#2 cirmi imperátor 2009. 12. 22. kedd 23:24
durva.a pasi helyében én elástam volna a csábítót a hóban !
#1 Törté-Net 2009. 12. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?