A+ A-

Szar gondolatok

- Cecil!
- Igen, Susan...!
- El nem tudod képzelni, hányadszor szólok... - homlokából egyenes tincseit kisöpörve adta tudtára a férfinak, nem figyelt. Cecil nem kért bocsánatot, hiszen nemcsak a lányra, a cigarettára sem figyelt, a hamu hosszan perzselődött a meggyújtott szál végén.
- Szerinted az emberek szájából a gondolataik jönnek elő vagy ezerszer átrágott csontok?
Cecilnek felszaladt a szemöldöke. Nem volt megszokott, hogy Susan ilyeneket kérdezzen tőle. A lány nem volt másra jó, mint hogy vágyait, amit más nők iránt érez, rajta, benne, vele kielégítsen. Beszélgetni nem szoktak. Leginkább arra terjedt ki a közöttük elhangzó szavak sora, hogy a behatolás miként essen meg.
A friss illatú ágyneműn hasaló lány mellei gyönyörűen domborodtak könyöklő karjai között. Feje hetykén félrebillentve, hosszú barna haja gyöngy fülbevalókkal díszített fülei mögött. A férfi nemrég vette észre a lány önmaga izgatására használja feje ékét és együttléteik alkalmával mellig érő haját sokszor simítja. Most is evvel játszott. Hátára vetette a lecsúszó tincseket. Fel és vissza. Cecilnek eszébe ötlött az előbb még rajta guggoló, terpesztett lábú lány, akinek keskeny, vékony termete lehetővé tette, hogy fáradhatatlanul játszon rajta ülve péniszével.
A hajvégek elérték a lány hátán a tomporát. Feszes, kerek feneke peckesen igazolta, foglalkoznak vele eleget...A lány két egymást keresztező lábban végződött. Ebből adódóan térdei kissé szétcsúsztak és a férfi ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy mögé kerülve újra meghágja azt.
A merevedés elkerülhetetlen volt. A lány szemöldöke hiába szökött a magasba a nemrég befejezet aktusra utalva, látta, nincs mese, jön a következő menet.
Miközben a férfi megkerülte a széles ágyat, ajkát lebiggyesztve nagyokat sóhajtott. Haját többször hátravetette és a férfi így már biztos lehetett benne, igen, ez neki ajzószer. Mire a lányhoz ért, teljesen merev lett.
Az átkulcsolt lábakat a bokáknál szétnyitotta és feltárult előtt egy még az előző élvezéstől dagadt vagina.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:07
Nem rossz.
#6 Ulysses 2014. 12. 17. szerda 21:36
Nyersfordítás íze van. Kár, mert nem egy átlagfirkálmány lenne. Gondolatok! vannak benne. Érzések, hús-vér emberek.
A jelen és múlt idő váltogatása viszont csúnya hiba.
#5 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:23
Nem rossz.
#4 papi 2014. 02. 26. szerda 07:46
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 22:22
ez nagyon ott van....tetszik nagyon smile
#2 dundus74 2009. 12. 16. szerda 10:43
Húúú! Nagyon jó sztori! Köszi
#1 Törté-Net 2009. 12. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?