A+ A-

Masszőrnő 2. rész

Félig behúztam az ajtóm, lefeküdtem és egyből el is aludtam. Álmok hada nem hagyott nyugodtan aludni, szinte mind erotikus volt és mind a férjem körül forgott. Ébredés előtti álmom sajnos a fiam és köztem volt. Azt álmodtam térdel az ágyam előtt csókolgatja a hasamat, fejét rám fekteti és én simogatom a haját. Éreztem fel vagyok, de az álom csak nem múlik, hirtelen kinyitottam a szemem és rádöbbentem az álmom nem is álom. Fiam pucéran térdelt az ágyam előtt, feje a hasamon pihentette és én simogattam a haját. Mivel az arca a lábam felé volt nem láthattam, de mocorgásomra felemelte a fejét és mosolyogva mondta.
- Felébresztettelek anyucikám? - A szituáció, az anyucikámozás, mit soha nem tett eddig, teljesen megzavart és előbb az órára néztem, hogy csak egy fél órát aludtam, majd az arcába, hogy milyen helyes is ez a srác és kár, hogy a fiam...
Ettől a gondolattól azonnal fel is ültem és kérdőn nézve kérdeztem.
- Te mit keresel itt? Miért vagy pucér? - meg sem vártam a válaszát folytattam is. - Menjél szépen ki azonnal.
Fiam mint aki hallgat rám feltérdelt, ekkor láttam először, hogy mekkora is valóságban a farka, kedvem lett volna megnyalni a szám szélét, de nem kifelé ment hanem a nyakamhoz hajolt és elkezdte csókolgatni, közben pedig a kezeivel hátul a bikini felső pántjával bajlódott. Nem tűrhettem, hiába eset jól, így erélyesen rászóltam és eltoltam magamtól.
- Menjél ki, légy szíves!!!!! - felálltam és én indultam kifelé.
A mosdóban a tükörben néztem az arcom. Szemeim körül a ráncok már erőteljesen kirajzolódtak és a kialvatlanság miatt kicsi táskák alakultak ki. Nevető ráncaim is erőteljesebbek voltak, lefelé hajlottak, nyakamon a bőr is redős volt és a dekoltázsomon látszott a narancsbőr. Szőkés barna, vállam alá csüngő, dauertől göndör hajamba túrtam és kénytelen voltam tudomásul venni, hogy bizony megjelent egy két ősz hajszál is. Szinte vizsgálgattam magam, oldalra fordítottam a fejem, meghúztam a bőrt hátrafelé a fülem irányában, de ekkor hányinger fogott el, szinte leköptem a tükörben magamat, hogy mustrálom magam és nem is tartottam olyan öregnek és kicsit még vonzónak is. Nehogy már tetszeni akarjak valakinek, főleg a fiamnak. A kettősség dúlt bennem. Milyen anya vagyok? Milyen NŐ? Nő vagyok egyáltalán, vagy állat? Hisz azokat nem érdekli hogy a kölykük ha tüzelnek akkor mindegy...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 06:39
várom a folytatást
#6 papi 2013. 12. 3. kedd 16:02
Tetszik
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 23. hétfő 13:40
Nafyon jó.
#4 A57L 2013. 07. 30. kedd 04:28
Nagyon jó.
#3 tiborg 2011. 09. 16. péntek 08:58
Kicsivel jobb, mint az elso resz. Oriasi lehetoseg a javitasra?
#2 masina 2009. 12. 11. péntek 08:08
jo....
#1 Törté-Net 2009. 12. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?