A+ A-

Egy teljesült kívánság

Zoé és én nagyon jó barátnők vagyunk. Egy irodaházban dolgozunk. És emellett egy albérletben is laktunk. Igaz nem egy irodában dolgozunk, de szerintem ez nem is nagy baj. Már 3 éve dolgozunk itt és ismerjük az épület minden zegét-zugát! A portán dolgozó fiúkkal is jóban vagyunk. Zoé egy ötéves kapcsolat után költözött hozzám. Nekem csak pár hónapos kapcsolataim voltak eddig. De nem is nagyon törtem magam, hogy ennél hosszabbak legyenek. Az utolsó srácnál telt be a pohár. És úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom egy ideig a pasikkal. Zoé egy ideje feni a fogát az egyik kollégájára, Leventére. A végén sikerült összehozniuk egy randit, ami nagyon jól sikerült! Az albérlet ilyen szempontból is tökéletes mivel két külön szoba van. Így nem nagyon kell alkalmazkodnunk egymáshoz, hogy ki hoz fel pasit. Azt megbeszéltük, hogy ha valamelyikünknél pasi van az ajtót duplára zárjuk. Ez a rendszer tökéletesen működik.
Egy este hármasban indultunk el ünnepelni (mivel nem volt mit ezért a hétvégére fogtuk az ünnep okát). Beültünk a törzshelyünkre iszogatni. Aztán 10-11 óra között elkezdődött az élő zene is. Zoéval hamar a táncparketten kötöttünk ki. Riszáltuk, ha kellett, ha nem. Közben egy-két kortyért visszatáncoltunk az asztalunkhoz, hogy ki ne száradjunk a nagy melegben. Aztán Levi is csatlakozott hozzánk. Zárás előtt fél órával elindultunk haza. Jókedvűen beszélgettünk és egyre többször került szóba a szex. Ki hogy szeretni meg mi az amit szívesen kipróbálna. Egy ideig hallgattam mikor rám került a sor. Aztán végül elmondtam, hogy szívesen kipróbálnám egy lánnyal milyen. Levi szeme felcsillant. És elmosolyodott. Valahogy tudtam, mire gondol. Tipikus pasi. Örült volna, ha egyszerre mind a kettőnket megkaphatja. Igaz ez nem csak rajtam múlik.
Aztán hazaértünk. A konyhába mentem egy kis alkoholmentes frissítőért. Na persze körbekérdeztem hogy esetleg rajtam kívül más is szomjas-e. Így három pohár colával tértem vissza a szobába, ahol már javában folyt az előjáték. Letettem az asztalra a poharakat, és az ajtónak dőlve kortyoltam a sajátomat és figyeltem. Csókjuk szenvedélyes volt, és egyre követelőzőbb. Levi keze már Zoé pólója alatt volt. Finoman cirógatta a hasát és egyre feljebb haladt. Tudtam, hogy Zoén nincs melltartó, mert meleg volt meg nem is hordott csak nagy ritkán. Ahogy elérte a mellét Zoé halkan felsóhajtott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:21
Egész jó.
#2 papi 2013. 08. 21. szerda 05:42
Nem rossz
#1 Törté-Net 2009. 12. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?