A+ A-

Alkalom

Céges buli. Már akkor kiszúrom, mikor belépek a terembe. Nem jóképű, nincsenek kidolgozott izmai, de mégis, mágnesként vonzza a tekintetem. Legszívesebben odamennék hozzá, de jólneveltségem tiltja, hogy letámadjam.
Nézem, nem tudok uralkodni magamon, s Ő is észreveszi. Rám emeli a tekintetét, s én szinte beleszédülök csokiszín szemeibe. Zavaromban lehajtom a fejem, és úgy teszek, mintha, nagyon érdekelne mit is hord össze nekem az osztályvezetőm. Már nem merek ránézni, a felettesem jóindulatú arcát fürkészem.
- Egy kollegina, akit még nem ismerek - rezzentett fel egy mély hang az unalomból. Hátra sem fordulok, mégis tudom, hogy Ő az.
Felnézek, Ő lemosolyog rám, és elolvadok. Forró csoki a napon.
Amikor kölcsönösen bemutatkozunk, jövünk rá, hogy naponta többször is beszélünk telefonon mostanában. Valaki mindig keresi a másikat, valamilyen buta látszatindok miatt. Hamar kettesben maradunk, s nem is érdekel igazán, van e ott más is rajtunk kívül. Magamba szívom az illatát, a hangját, a mozdulatait, a nevetését.
Elvarázsol férfias lénye.
Mikor felveti, hogy induljunk el, azonnal beleegyezem. Az útra nem is emlékszem, de természetesnek veszem, mikor nála kötünk ki. Ahogy a szobába lépünk, a kedves, flörtölő férfi átváltozik. A kezem után kap, a kézfejem, a csuklóm simogatja, nem tudván, hogy kifejezetten érzékeny vagyok rájuk. Közben mély, vibráló hangján bókol. Beleszédülök a figyelmességbe. Mint akit megbabonáztak, hagyom, hogy simogatni kezdjen. Érzem, ahogy forrósodni kezd a testem. Szeme a számra tapad, dicséri formáját, s kíváncsi ízére is.
Kezdek életre kelni, bár érzem, bármilyen női trükkel is próbálkoznék, szánalmas lenne, ezután a csábítási jelenet után, amit Ő előadott.
Már tüzel a testem, mikor végre megcsókol. Nyelvével körbesimítja ajkam vonalát, kinyílik a szám, de elhúzódik, mondván, engedjem, hagy kényeztessen. Marokba szorul az öklöm, ahogy nő bennem a vágy. A szájába sóhajtok. Megcsókol.
Keze nagyon finoman érinti nyakam érzékeny bőrét, mintha csiklandozna, pedig csak a vágyat szítja bennem. Aztán egyre lejjebb cirógat, egész a mellem vonaláig. Tapasztalt kezében az eddig is érzékeny bőröm önálló életre kel. Kibújtat a felsőmből, ügyesen kikapcsolja a melltartómat, kezeibe veszi a mellem, és masszírozni kezdi. Ajka lesiklik a nyakamra, simogat nedves, izgató nyelve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 09:17
Jó.
#3 v-ir-a 2013. 07. 20. szombat 16:16
ez nagyon ott van smile 8 pont
#2 papi 2013. 04. 18. csütörtök 13:11
ügyes
#1 Törté-Net 2009. 12. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?