A+ A-

Az én travim

A diszkó csordultig volt, amely éppen megfelt kívánalmaimnak, csak ki kell vetnem a hálót, hogy valami jó nőt összeszedjek magamnak. Ki voltam éhezve, hónapokkal ezelőtt véget ért kapcsolatom szex - szárazságot hagyott maga után, erre szokták mondani, hogy már egy női kerékpár szelére is feláll az ember farka. És nő volt ám itt bőven, a dübörgő zene és a fények egy kis alkohollal turmixolva felpumpálták vágyaimat.
A pultnál ácsorogtam, sokadik sörömet kortyolgatva nézelődtem, tudván, hogy közeledik a hajnal, dűlőre kell jutnom. Nem akarok egy újabb hétvégét az önkielégítés magányos perceivel tölteni. Punci kell.
Körülnézve csupa foglalt kis csaj viháncolt, amikor megakadt a szemem rajta. 25 év körülinek tűnt, hosszú szőke haja egzotikus arcot keretezett, amely valamiért olyan elragadó volt, hogy a szemem rajta felejtettem. És még vándoroltattam is a testén. Kihívóan rövid miniszoknyájából szexi harisnyába bújtatott hosszú lábai azonnal rabul ejtettek. Feneke kirívóan gömbölyű volt, és piciny kebleit elrejtette a feszes kivágott nyakú polója, amely alól kikandikált melltartópántja.
Ismeritek azt az érzést, amikor összenéztek valakivel, és egyszerre csak átcikázik valami a levegőn köztetek? Valami ilyesmit éreztem. Dúsan kifestett szemei hosszú pilláival megragadtak, és foglyul ejtett bikavadító pillantásával. Még a zenét sem hallottam hirtelen, amikor szexisen duzzadt rúzsos ajkaival rám nevetett. A szívem nagyot dobbant, és úgy éreztem eljött a pillanat, viszonoztam kissé félszegen a csábító mosolyt. Sokat sejtetően nézett rám, aztán tipikusan női mozdulattal elfordult. Kell nekem, futott át az agyamon, és már a pultos fickót kérdeztem: az a hölgy mit iszik? Zavarodottan nézett rám, aztán elvigyorodva közölte: martinit. Akkor kérnék neki egyet, - válaszoltam. Az unszimpatikus fiatalember megvonta a vállát, és már öntötte is az italt, amelyet a nő elé helyezett az aranyozott pultra, és közel hajolva felém mutatott. A nő hálás pillantásában óriási igéretek lapultak, altestemben hirtelen bizsergést érezve egyszerre csak szűk lett a nadrágom. Magához intett, és a mellette levő bárszékre mutatott. Úgy éreztem, itt már sínen leszek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 maszt.izolda 2015. 07. 17. péntek 01:47
Hi-hi. Ez megindított valamit. wink
S ha ez tényleg megtörtént... akkor az nem semmi élmény volt, te jó ég, így spontán, ez hihetetlen lehetett.
#7 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:03
Nem rossz történet.
#6 gaborthefirst 2013. 06. 8. szombat 01:21
chartres: ő, nem Tinának hívták? wink
#5 Dr. Fartez 2011. 06. 11. szombat 11:42
Nekem nagyon tetszett a történet. Én 10-ből 10 pontot adok. smile
Szívesen lennék a sztori főszereplője.
#4 huckle 2009. 12. 7. hétfő 21:25
jó sztori.

cirmi: szerintem az, hogy mi izgatja az embert egy történetben és hogy igazából az két külön dolog. ha ez nem így lenne, akkor elég furcsa következtetések jönnének a top 10 történetből ami mind családi :)
#3 v-ir-a 2009. 12. 7. hétfő 19:32
nekem tetszett, ha van valóságalapja akkor még jobb
#2 cirmi 2009. 12. 7. hétfő 10:38
érdekes és jó sztori,bár én nem vagyok meleg.
#1 Törté-Net 2009. 12. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?