A+ A-

Erdészélet 3. rész

   Este, mikor a gyerekek elcsendesednek, boldog várakozással vonulunk a fürdőszobába, hogy felüdítsük magunkat testi - leki összefonódásunk előtt. A fürdőkádban ülünk egymással szemben, gyönyörködöm Anikó szépívű, vékony nyakában, a habos vízben lebegő, formás melleinek összehúzódva megkeményedett, ráncosudvarú bimbócskáiban. Lábát, felemelve, a beszappanozott fürdőszivaccsal dörzsöli, kezembe veszem lábikóját, és finoman masszírozni kezdem. Imádom piciny lábfejének, talpacskájának ívét, számba veszem és nyelvemmel csiklandozom pici, formás lábujjainak rózsás párnácskáit, Ani finoman megrándul, mert fekete, tömött bajuszom csiklandozza.
- Szeretnéd, ha ma hátulról szeretkeznénk? - súgja fülembe törölközés közben.
- Forrón vágyom rá! - válaszolom.
Előveszi a körtefecskendőt. A gusztusos és egészséges popsiszex az alapos tisztálkodással kezdődik, ami nem jelent mást, mint a beöntést. Imádunk egymástól beöntést kapni és egymásnak adni, nagyon erotikusnak és izgatónak találjuk. A barna lé távozását már kevésbé!
   Ani langyos vizet tölt a gumilabdába, beilleszti a csövecskét. Lehajolok, bevazelinozza frissen borotvált anusomat, majd a csövet lassan, mélyen benyomja. Ez nagyon jó! Lassan végbelembe préseli a labda tartalmát, én a WC - re ülve szabadulok meg a feszítő létől. Még háromszor ismételjük meg, míg teljesen ki nem tisztulok. Most Anikó hajol le, kerek, izmos popsijának vágata megnyílik, feltárul barnás gyűrűcskéje, szétnyíló vulvájának rózsás bélése csodaszép. Vazelinos ujjammal sokáig körözök anusán, ami egyre jobban megduzzad, ekkor a csövecskét lassan tövig feltolom. Ani lélegzetvételei mélyebbek lesznek, végbelének minden, nagyon - nagyon érzékeny idegvégződése érzéki jeleket küld érzékeinek, és ő ezt láthatóan felettébb élvezi. Nekem viszont, Ani popsijába csúszó beöntő csövecske behatolásának látványától gyorsul a szívverésem. Megtisztulásunk után feleségem fertőtlenítő oldatban elmossa a fecskendőt, amikor bolond ötletem támad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 24. szerda 04:12
Ez nem tetszett.
#4 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:14
Elég perverz nyes
#3 tiborg 2010. 03. 4. csütörtök 00:17
PeterPeter veszelyesen tullotel az erotikum hatarain.
A jatek a beonto csovel es labdaval hulye es igen veszelyes leiras!!! Levego brejuttatasa a hugyholyagba igen komoly,eletveszelyes kovetkezmenyekkel jarhat!!
#2 Toto 2002. 02. 22. péntek 01:18
A penisbe, jobb ha nem dugsz föl semmit!!! Mellesleg gyenge ötlet volt...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?