A+ A-

Az én kis unokahúgom... 1. rész

20 éves fiú vagyok, Balázsnak hívnak. Van egy 14 éves unokahúgom, aki nem vér szerinti, de én 4 éves kora óta ismerem, kiskorában rengeteget foglalkoztam vele, és sosem tettem különbséget közte, és a vér szerinti unokahúgom közt.
A lányt Adriennek hívják, hosszú, szőke haja van, vékony testalkatú, nagyon szép lány. Sosem tekintettem rá nőként, egészen addig, míg két évvel ezelőtt el nem kezdett fejlődni, nőisedni a teste. Kikerekedett a teste, a mellei megnőttek, és a kis pajkos unokahúgból vonzó, csodálatos, fiatal csaj lett, bár a hozzám való viszonya semmit sem változott. Ugyanúgy jött oda hozzám, ugyanúgy ült az ölembe, ugyanúgy ölelt, mint azelőtt.
Tanszünetekben mindig nálunk nyaralt, és ez az idén sem volt másképp. A másik, "valódi" unokahúgom most nem jött el, mert őt az anyja vitte el nyaralni, a bátyjuk, aki velem egyidős pedig a Balatonon töltötte a nyarat a haverjaival.
Adrienn, szokás szerint hol az én ágyamban, hol öcsém szobájában aludt, ahogy épp kedve tartotta. Ma este épp én voltam soron. Szerettem vele aludni, mert nagyon jól szórakoztunk, gyakran hajnalig. Olvastunk, társasjátékoztunk, a plüssjátékaival hülyültünk, és mindenféle egyéb játékokkal szórakoztattuk egymást.
Szóval, aznap éjjel is velem aludt a "királylány" (így hívtam). Nagyon fáradtak voltunk mindketten, mert egész nap bicikliztünk. Forró, júniusi nap volt, az éjszaka szintén nagyon meleg volt, ezért rajtam csak egy alsónadrág volt, rajta pedig egy bugyi és egy rövid hálóing. Ahogy mellém feküdt, éreztem a tusfürdőjének kellemes illatát, és mivel az ágyamat nem rég cseréltem le egy újabb, de kisebb fekhelyre, elég közel kellett elhelyezkednie hozzám, hogy ne essen le. Ahogy kis teste hozzámért, éreztem kemény mellbimbóit, és mivel elég rég nem voltam csajjal, hamar felizgultam, persze próbáltam takargatni. Felvettük a szokásos "alvó - pózt": ő háttal nekem, én átöleltem a csípőjét. Hat éves kora óta minden este, amikor csak nálam aludt, így szenderültünk álomba. Ebben a pózban viszont a feneke erősen nyomta a farkamat, így hátrébb húzódtam. Mikor már csukott szemmel feküdtünk, egyszer csak megszólalt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:53
Kedves kis írás.
#10 listike 2014. 01. 22. szerda 07:41
Nagyon szép.
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 12:16
Hát,ez lehetetlen, hogy egy ekkora nagylány ilyen tudatlan legyen.
#8 mackó2009 2012. 11. 5. hétfő 22:36
A történet jól kezdődik.
#7 Stacki 2009. 12. 20. vasárnap 03:08
Szánalmas aki a valóságtartalmat keresi. A írás nyelvtani részét böngészni meg ugyancsak felesleges. Legyen elfogadhatóan fogalmazva.

Amúgy Pontifex írj magad tökéleteset. CSak bátran. Akkor kiélheted a tökéletességedet.

Valószínűleg nem lenne jobb a sztorid, sőt...
Én az írókat becsülöm, hogy megosztják az írásukat. Lehet ez volt az első történet, amit írt, lesz jobb is.

CSak így tovább!
#6 Mikey 2009. 12. 5. szombat 01:23
Most komolyan: ti tényleg a valóságalapot keresitek ezekben a sztorikban?
Persze a gondolat, hogy akár meg is történhetne édes, de ez a történet ebbe bőven belefér.
Így sztem jó szori, csak kissé elsietett és rövid. Remélhetőleg lesz folytatása! ;)
#5 Fuxy imperátor 2009. 12. 5. szombat 00:09
Pontifex ELMONDTA AMIT GONDOLOK :))
#4 Hamvas 2009. 12. 4. péntek 16:56
Kedves kis álmodozás.
#3 Pontifex 2009. 12. 4. péntek 07:00
T.Író! Az a gyanúm támadt,olvasva az írásodat,hogy nem szűz pinát,de valószínűleg egyáltalán pinát sem láttál közelről - max. fényképen!(Amúgy érdekes egy nyelved lehet,amivel úgy gondolod,hogy a "behatolással" fájdalmat okozhatnál...)Ellenben családi és baráti viszonylatokban bőségesen van a környezetemben 12-15 éves leányzó - bár nem szoktam "megkímélni őket" ama csalódástól,amiket említettél - azt bizton állíthatom, hogy bőségesen és szabatosan felvilágosítanának mindazon álnaív kérdések ügyében (sőt jóval azokon túl is!),amiket a kislány szájába adtál.Viszont legalább egy olyan írás,ami nem hemzseg a helyesírási hibáktól!
#2 sihupapa 2009. 12. 4. péntek 04:16
Álomnak szép de sajnos hihetetlen.
#1 Törté-Net 2009. 12. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?