A+ A-

Szexkalandom

Már lassan egy éve, hogy elhagyott a barátom. Ez idő alatt egy futó kapcsolatom volt, de a srác nem tudott kielégíteni az ágyban. Egyre gyakrabban nyúltam a vibrátorhoz, és lassan úgy éreztem, hogy a vibrátorba vagyok szerelmes. Közel egy hónapja kaptam egy emailt:
Szexhiányod van? Gyere el hozzánk, és csillapítsd a vágyad nálunk!
Utánanéztem, és egy helyi swingerclubbot reklámozott. A belépő nem volt túl drága, és a hely is szimpatikusnak tűnt, ezért úgy döntöttem, szombat este meglátogatom. Úgy okoskodtam, hogy még ki is elégítenek, és lehet, hogy még találok is valakit.
Pénteken már alig bírtam a testemmel, többször kielégítettem magam. Álltam a zuhany alatt, és simogattam a melleim, a puncim, míg a víz végigcsurgott a testemen. Nem kellett sok idő, míg lángolni kezdett a testem, és a kielégülésért sikítozott. Elővettem hát hű barátomat, a vibrátort, és bedugtam a pinámba. Mikor épp elélveztem volna, kihúztam, a kezemmel simogattam tovább a csiklómat, s közben a zuhanyrózsát a hüvelyemhez tettem, és erősre megnyitottam a csapot. Mennyei érzés, ahogy a víz bassza a pinám! Természetesen, pillanatokon belül hangosan élveztem... Megtörölköztem, majd elkezdtem borotválni a puncim. Néha - néha a csiklómhoz, hüvelyemhez ért a kezem, vagy a borotva - ekkor megborzongtam. Újra lezuhanyoztam, majd a törölközőt a lábaim közé illesztettem, és csúszkáltam rajta. A csiklómat izgatta a frottír, s közben azt képzeltem, hogy egy férfi áll az ajtóban, és nézi az élvezésem. A gondolat annyira felizgatott, hogy nem volt szükségem a vibrátorra, elélveztem.
Végre elérkezett a szombat. Már a reggel is masztizással indult: hason feküdtem, pár takarót magam alá gyűrtem, és vonaglottam a kezemen, ami pont a csiklóm alatt volt. Mikor elélveztem, a hátamra feküdtem, és úgy simogattam a melleim, a másik kezemmel pedig a vibrátort irányítottam a puncimba. Míg a vibrátor kefélte a pinám, én a melleimet ütögettem. Fájt, de élveztem! Alig vártam az estét, hogy valaki jól megbasszon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:47
Nem rossz.
#4 papi 2013. 11. 21. csütörtök 10:40
..ar.
#3 zszsika 2009. 12. 3. csütörtök 11:35
-1 pont.
#2 Jani 2009. 12. 1. kedd 08:17
Naon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2009. 12. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?