A+ A-

A taxisofőr

A pocakos, csapzott hajú, kopaszodó, bajuszos férfi az orrát turkálta, megvakargatta a fülét, majd a lába közét, miközben jóízűt köpött az utcára a nyitott ablakon keresztül. Csak bambán ült a kocsiban, gyűrött kockás ingjében és divatjamúlt kitérdelt nadrágjában. Fuvarra várt, unatkozott. Szerette ezt a munkát, 15 éve "élt az utcán", szerette a szabadságot, hogy nincs főnök, különböző emberekkel találkozhatott, és szerette a pénzt is. Budapesten még mindig tisztességesen meg lehetett élni a taxizásból, ha sokat hajtott az ember; mindenképpen jobban, mint kizsigerelt alkalmazottként a volt apósa cégében. De fuvarra várni nem szeretett. Ilyenkor túlságosan a gondolatai mélyedt, és eszébe jutott, hogy csak ennyire vitte. Még nem volt 40 de már mindene fájt a közel kétmillió kilométertől a volán mögött. Már nem foglalkoztatta a megjelenése sem, nem volt kinek, nem volt minek. Bezzeg régen, tapadtak rá a nők, mint a legyek. A magas, egykor széles vállú, kisportolt, dús feketehajú, ruganyos léptű fiatalember úgy érezte, hogy eljárt felette az idő. Hiába mondogatta a volt felesége, hogy a legjobb férfikorban van, úgy tűnik ez nem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjanak. Már nem szerette a nőket, mert nem értette őket. Azaz pontosan értette, a felesége is egy menőbb, sportosabb, gazdagabb kedvéért hagyta őt el.
Hajnali 2 óra volt.
- Nagymező utca - szólalt meg a diszpécser rekedtes hangja az éterből és egy neves szórakozóhely valamint egy nő nevét mondta be. A sofőr épp ott állt az épület előtt, hátha összejön egy kapatos utas az ismert szórakozóhelyről, akit kicsit levehet. Lecsapott hát a kézi beszélőre és a fuvarra.
- Biztos megint egy elkényeztetett, gazdag, részeg, hülye picsa, aki a pasikból él - gondolta magában, mert szombat éjszakánként, amikor nem frissen összemelegedett párok pettingeltek a hátsó ülésén, akkor ezekkel a kis nőkkel volt tele a taxija. Szolárium-maca, pláza-cica, vagy egyszerűen csak kurva, akit egyidejűleg csak egy férfi dug - merengett el várakozás közben a sofőr. Egy bronzbarna bőrű, platinaszőke, hosszú műkörmös, agyonsminkelt, 15 centis tűsarkakon csetlő, műmellű csajt várt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 2. szombat 06:46
Bravó, Ulysses, pontosan kifejezted azt, amit én is gondoltam.
#6 Ulysses 2015. 08. 25. kedd 18:29
Nem gyenge ez az írás. Igaz, nem csöpög minden bekezdés végén a sperma és a puncinedv, nem 11 pontos bombázók mutatnak be szexakrobatikát, de a sztori nagyon korrekt. A szerzőnek van érzéke az íráshoz, hangulatteremtéshez, a karakterek megrajzolásához.
T. A57L, ha a neved alatt ugyanilyen színvonalú írás jelenik meg itt, ígérem, 10 pontot adok rá!
#5 A57L 2014. 11. 30. vasárnap 08:55
Ez gyenge írás.
#4 papi 2014. 05. 20. kedd 21:04
Nem rossz
#3 sikamika 2012. 05. 9. szerda 19:00
hatt végére megszépult a csávo. . .
#2 Ubesz 2009. 12. 15. kedd 17:22
Szép kerek történet :)
A vége is teljesen jó és happy end :)
#1 Törté-Net 2009. 11. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?