Régi dolgok újakkal kiegészítve...

Szavazás átlaga: 7.3 pont (121 szavazat)
Megjelenés: 2009. november 24.
Hossz: 7 719 karakter
Elolvasva: 11 507 alkalommal
Az egész nemrég történt, de az előzmények is fontosak, ezért onnan kezdem.
Gyerekkoromban volt egy nagyon jó barátom, aki szembe lakott velem. Egész nap együtt voltunk, a nyári szünetekben elválaszthatatlanok voltunk. Gyönyörű helyen nőttünk fel, mesebeli élményeink voltak.
13-14 évesek voltunk, amikor először elkezdtünk a szexről beszélni. Ahogy kell, mindent átbeszéltünk A-tól Z-ig, naponta többször is. Ez akkoriban izgalmas dolog volt. A barátom, Tomi, egyik iskolatársától kapott kölcsön egy sex-kazettát, amit természetesen megnéztünk, és mivel ekkor már javában masztiztunk, többször kivertük a film alatt, de csak úgy, hogy kimentünk a wc-ben. Mikor már ekkor is éreztem furcsa dolgokat, rábeszéltem Tomit, hogy verjük együtt is. Pár nap alatt megtört, és elkezdtük együtt verni. Pompás időszak volt. Gyönyörködtem saját magunkban. Ahogy két 14 éves srác, (elég jól néztünk ki, mind a ketten sportoltunk, és egész nap a természetben voltunk, ezért szép barnák is voltunk, a testünket pedig csak az éppen szükséges szőr borította) anyaszült meztelenül masztizik. Már ekkor beszélgettünk az orális dolgokról, és Tomi barátom mondta, hogy Ő már megkóstolta a saját gecijét. Én ekkor még undorodtam ettől, ezért ebben az időszakban nem történt semmi.
Középiskolába mindketten másikba mentünk, és így eltávolodtunk egymástól. Néha néha még beszéltünk, de a közös programok szépen elmaradtak. Én köube rájöttem, hogy bi vagyok, és a csajok mellett néha fiúkkal is össze-össze jöttem.
Eltelt kb 7-8 év, és most, 21 évesen MSN-en felvettem Tomit. Elég rég nem beszéltünk, hiszen a fősulit már teljesen más városban végeztük. Megbeszéltünk mindent, ami történt velünk az elmúlt időszakban, és meg is beszéltük, hogy találkozunk. Mivel én egyedül vagyok az albimban, megbeszéltük, hogy nálam futunk össze. Mondanom sem kell, hogy ahogy visszagondoltam arra a 14 éves srácra, akivel együtt masztiztam, egyből merevedésem lett. El is határoztam, hogy a régi idők emlékére bepróbálkozok nála.
Lassan közeledett a hétvége, amikor jött Tomi. Nagyon izgultam, sokszor eszembe jutott, hogy vajon milyen lesz a találkozás, valamint hogy, s mint fogok csinálni mindent.
Amikor Tomit megláttam a vasútállomáson, a szívem hevesebben kezdett dobogni. Ugyanolyan helyes volt, mint régen, szép, izmos, és szolizott. Mondanom sem kell, egyből merevedésem lett, még szerencse, hogy az övtáskámtól nem lehetett látni.
Rég nem látott ismerősként üdvözöltük egymást, majd elbeszélgettünk a régi dolgokról. A nap nagy részér sztorizással töltöttük, estefelé pedig belecsaptunk az éjszakába. Nálam is ittunk, majd elkezdtük a kocsmákat járni. A végére egész jól elkészültünk, majd mivel mind a ketten fáradtak voltunk, megbeszéltük, hogy elmegyünk lefeküdni.
Az albiba ő ment el először zuhanyozni. Én – ekkor már elég kész voltam – kitaláltam, hogy a kulcslyukon belesek. Ahogy benéztem, láttam, hogy a kulcslyuknak háttal áll meztelenül, és fogat mos. Gyönyörű szép, csupasz, formás feneke volt. Pár pillanattal később megfordult, és ekkor megláttam, amire régóra vártam. Egy szép, közepes hosszúságú, borotvált farok. Mondanom sem kell, azonnal merevedésem lett. Nem tudom, hogy a helyzet, vagy a
p
alf
ia
hatására – gyanítom utóbbi: – elvesztettem az egyensúlyomat, és fejjel nekikoccantam az ajtónak. Persze Tomi egyből az ajtóhoz lépett, és rám nyitott. Na ez volt az a pillanat, ami nagyon kellemetlen volt. Hirtelen szóhoz se jutottam.
– Hát te mit csinálsz? – kérdezte Tomi.
– Hát... őőőőőőőőőőő... tudod, a régi idők emlékére, gondoltam megnézem mi a helyzet – mondtam, majd elengedtem egy zavart mosolyt, semmi jobb nem jutott eszembe.
Legnagyobb meglepetésemre ő is elmosolyodott, majd megszólalt:
– Tudod én is egész nap azon gondolkodtam, hogy megismételjük-e most is a régi dolgokat:)?
– Én benne vagyok – válaszoltam.
– Jó akkor lezuhizok, addig keress valami jó filmet.
Nekem se kellett kétszer mondani, természetesen be is készítettem egyet. Amint kijött a zuhiból, én is lezuhanyoztam gyorsan, majd egy naciban leültünk a TV elé. Mind a ketten zavarban voltunk, még talán jobban, mint kamasz korunkban.
Benyomtam a filmet. Egy csajt szopatott egy faszi nagyon keményen. Néztük pár percig, és láttam, hogy Tomi nadrágja is elkezd dudorodni. Az enyém már javában állt.
– Na kezdjük? – kérdeztem
– Aha – válaszolta
Letoltuk a nacinkat. Hát amit láttam, nagyon meglepődtem. egy szép, 18-as farok meredt az égnek mellettem. Az enyém is nőtt, de csak 17-es lett. Szép lassan elkezdtük verni, lopva egymásra tekingetve. Láttam, hogy Tomi is szemez a farkammal. persze úgy csináltam, hogy jól lásson mindent.
– Emlékszel, hogy régen arról beszéltünk, hogyha nagyok leszünk, megdugunk egy csaj együtt – került szóba egy régi megállapodásunk
– Igen, jó lenne megcsinálni. Van egy csaj ismerősöm, aki benne lenne, megkérdezzem? – tettem fel a kérdést.
– Aha, persze – mondta Tomi
A csajt nem értem el, de nem is nagyon erőltettem a dolgot.
– Nem érem el. Most mi legyen? – kérdeztem
– Nem tudom – mondta Ő
– Akkor csináljuk nélküle?! – tettem fel a kérdést de mosolyogtam közben, hogy elütöm egy poénnal, hogyha a válasz elutasító lesz.
– Ezt mégis hogy gondoltad? Szex csaj nélkül? – jött a kérdés
– akár – mosolyogtam.
– Én nem vagyok buzi. – mondta
– Én sem, de szívesen kipróbálnám. Kíváncsiságból. És tudom, hogy benned megbízhatok.
– Nem is tudom, ez azért elég gáz dolog.
– Miért? Csajt is nyaltál már ki. Nem haltál bele. És úgyse mondjuk el senkinek. – próbálkoztam
– Hát. Nem tudom. Kezd te, és majd meglátjuk, oks?
– Rendben. – válaszoltam
Ekkor fogtam, szép lassan odahajoltam, és bekaptam a farkát, majd szoptam rajta néhányat, látványosan ügyetlenkedve, mintha először csinálnám, majd elvettem a fejem.
– Na milyen?
– Érdekes. Kipróbálod?
– Aha, azt hiszem.
Megfogta a farkam, elkezdte verni. Közel hajolt hozzá, és közelről szemezett vele. Egyszer csak egy halvány csókot nyomott rá, majd utána szép lassan a szájába vette. Nagyon szépen csinálta. Nagyon felizgatott, hogy a gyerekkori barátom, akiről mindig álmodoztam, szopja a farkamat. Tomi nem is hagyta abba vagy jó öt percig. ezután szó nélkül átvonultunk az ágyra, és egymáshoz fordultunk 69-ben, és folytattuk egymás szopását. Isteni volt. Jó negyed óra után szép lassan elkezdtem csókolgatni Tomi izmos hasát, majd egyre feljebb haladva végigcsókoltam a meztelen mellkasát, finoman szopni kezdtem a mellbimbóit, majd megálltam. egymás szemébe néztünk. nem volt kérdés a folytatás, és szájon csókoltam. Éreztem, ahogy kinyitja a száját, és lassan elkezdtünk a nyelveikkel játszani. Szuper volt.
– Folytassuk? – kérdeztem halkan
– Aha. De szívesen kipróbálnék mást is. Dugj meg! – kérte, amin nagyon meglepődtem.
Óvatosan elfordítottam Tomit, és most a hátán mentem le. A lyukát szépen óvatosan körbenyaltam, majd elkezdtem a nyelvemet a lyukába nyomni. nagyon szűk volt. Tomi egy halk nyögéssel jelezte, hogy nagyon tetszik neki a dolog. Rövid idő után megujjaztam. Pár perc nyalakodás után a farkamat a lyukához illesztettem, és szép óvatosan bedugtam. Nagyon nehezen ment, szólt is, hogy lassan mert fáj. Amikor már bennt voltam, nagyon jó volt, és ütemesen elkezdtünk dugni. Közben smároltunk. Nagyon szép percek voltak. 10 percig csináltuk amikor Tomi megkért, hogy élvezzek a szájába. Ezt nagyon szívesen megtettem. Fölé hajoltam, és nagy adag spermát lőttem a szájába. Legnagyobb meglepetésemre mindent lenyelte. ezután ráhajoltam, és ő is a számba ment el. Nagyon finom volt.
Egymás mellé feküdtünk, és jókat pihegtünk. Megbeszéltük a dolgot, és kiderült, hogy ő is nagyon régóta akarta az egészet, csak nem tudta, hogy hogy vezesse fel. Jót röhögtünk rajta, és megbeszéltük, hogy lesz még folytatás...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.3 pont (121 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 6. 00:50
#6
Nekem tetszett, régi dolgok felmelegítése!
1
zsuzsika
2015. január 16. 20:13
#4
A stílusa nem rossz.
1
Bundik94
2012. május 6. 22:33
#3
Hát velem még ilyen nem történt meg. Nekem is van egy nagyon jó haverom akiről már 15 éves korom óta álmodozom. De nem merem felhozni.
1
Dávid
2009. december 1. 12:17
#2
Nagyon életszagú történet. Hasonló kaland fiatal korban sokakkal megtörténik, és hamar elfelejtik. Aztán később újra feltörhet...
1
T
Törté-Net
2009. november 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1