Minna 1. rész

Szavazás átlaga: 6 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2009. november 23.
Hossz: 4 651 karakter
Elolvasva: 836 alkalommal
Hátat fordítok, hozzányomom a fenekemet a farkához és hagyom, hogy átöleljen, de a kezemet úgy helyezem, hogy ne tudjon hozzáférni a mellemhez. Tudom, hogy ez rém idegesítő. Simogatja a karomat, csókolja a nyakamat, a fülembe liheg, próbál felizgatni, tudja, hogy akkor engedek. Lassan arrébb csúsztatja a kezemet, hogy hozzáférjen a mellemhez. Először csak finoman simogatja, már egészen ellazulok, mire belemarkol, hirtelen elönt a forróság. Aztán még egyszer és még egyszer, egyre vadabbul gyúrja, elszáll az ihlet... Nem értem, mért szereti ezt csinálni, mintha le akarná tépni a helyéről, pedig már közöltem vele, hogy nem az a típus vagyok, aki ezt sokáig díjazza.

Valahogy mégis eljut a combomig, felhúzza rajta a hálóinget, de még nem nyúl be a lábam közé, csak a combomat, a csípőmet simogatja. Megint kezdem élvezni a dolgot, mire visszatér a mellemhez, simogat, elvonja minden figyelmemet. Szerencsére hamar abbahagyja, és visszatér a hasamhoz, a köldökömön köröz, majd egyre lejjebb és vissza, a fenekemet simogatja. A nyakamat, a fülemet nyalja közben, és szorít magához, egyre közelebb. Hátranyúlok, megmarkolom a fenekét. Nem fordulok meg, még nem, szeretem ezt a helyzetet, élvezem, hogy kicsit. A keze ismét a combomon jár, lassan, finoman szétnyitja a lábaimat, engedem, sőt, élvezem közben a mozdulatait, lassan mozognak az ujjai, csak köröznek a csiklómon.

Ahogy gyorsabban veszem a levegőt, lihegni kezdek, érzem, hogy alig bír már magával, gyorsít az ütemen, szeretném érezni magamban az ujjait, de nem szólok, várom, hogy mit tesz. Már nagyon nedves vagyok, de nem ujjaz meg, maga felé fordít, megcsókol, közben vetkőztetjük egymást. A hátamon, a mellemet kezdi nyalni, ezt imádom, de nem hagyom, hogy sokáig csinálja, csak jelzek, hogy feküdjön vissza mellém, csókolózunk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 18. 11:01
#4
Csak szex?
1
f
feherfabia
2020. október 2. 06:53
#3
Tetszett! 7p
1
a
A57L
2019. május 22. 04:27
#2
3 pontos.
1
T
Törté-Net
2009. november 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1