A+ A-

Női dolgok

Tini korom kezdetén még nem igazán érdekelt az alakom, olyan voltam amilyen: kislányosan kerek, nagyjából 10-15 kilónyi súlyfelesleggel. Mire középiskolába kerültem ez a helyzet megváltozott. Kezdett egyre aktívabb lenni a szexuális érdeklődésem, ugyanakkor egyáltalán nem voltam megelégedve magammal. Elég jóban voltam Szilvivel, aki kettővel fölöttem járt a suliban és megtudva, hogy mi nyomja a lelkemet megnyugtatott, nem kell drámát csinálni ebből. Szerinte sportolnom kellene valamit, ennyi az egész. Ő aerobikozni járt. Jól hangzott, ahogy elmesélte milyen és elhívott magával. Előtte sose sportoltam semmit, igazából utána sem lettem valami örökmozgó, de megtetszett a dolog! Első pár alkalommal végig sem bírtam csinálni a gyakorlatokat és még úgy is tócsát izzadtam magam alá, de túljutottam a kezdeten, majd hetente egy-két-három alkalommal - ahogy tudtam, jártam. Ott ismertem meg Hajnit, Szilvi barátnőjét, majd néhány alkalom után Ildit, a barátnőmet szintén elcsaltam magammal. Így négyesben járogattunk nemcsak a mozgásért, hanem a társaság kedvéért is.
Nem hajtottam magam agyon, de mellette azért odafigyeltem, hogy ne zabáljak mindent összevissza. Ahogy teltek a hetek-hónapok, azt vettem észre, hogy egyre lötyögősebbek lettek rajtam a korábbi nadrágjaim! A tükör elé állva észrevettem magamon a változást, kezdtem tetszeni magamnak - ilyen se volt még! Tavasszal "barátnői nyomásra" vettem egy szűk csípőnadrágot - olyat amiben, ha leültem kivolt a fél fenekem - na abban aztán rettentő szexinek láttam magam, de sokáig nem mertem hordani. Végül addig noszogattak a csajok, míg egyszer mégis elmentem benne bulizni - az összképet a "cipőfűző" bugyimmal emelve - és csaknem éreztem a fenekemen a pasik tekintetét, úgy megbámultak! Ez aztán jó nagyot lendített az önbecsülésemen, de sok mindenre nem jutottam vele, belül megmaradtam a fiúktól félő, kissé naiv kislány.
Nagyon jól összebarátkoztunk mi négyen. Talán azt szerettük egymásban a legjobban, hogy képesek voltunk türelmesen és figyelmesen bánni a másikkal, emellett persze rengeteget hülyültünk. Mindent meg tudtunk beszélni: főként a pletykázás ment, de a kedvenc mégis a testi és társas témák voltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:35
Úgy nézem, ez a történet már folytatás nélkül marad. Egyébként: Mitől került a hetero történetek közé. Nehéz besorolni, mert szex nem volt, de akkor is inkább leszbi.
#7 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:26
Holvan már a folytatás?
#6 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 08:09
Jobb hogy nem folytattad.
#5 tiborg 2011. 01. 3. hétfő 05:35
Hat, ezzk tenyleg csak "Noi Dolgok"!!Gyenge 3.
#4 artfet 2009. 11. 19. csütörtök 20:44
jöhet a folytatás:)
#3 sziszka1 2009. 11. 19. csütörtök 19:44
egyértelmű! alig várom a folytatást
#2 Kika 2009. 11. 19. csütörtök 13:47
Johet a folytatas :)
#1 Törté-Net 2009. 11. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?