A+ A-

Emese szolga története 1. rész

Elmesélem, hogy került Emese kapcsolatba a BDSM - el és azon keresztül velem.
Emese egy 36 éves nő volt, gyerekei voltak, férje. Az amerikai utazásáig a története szokványos volt. Kiváló angol nyelvtudása volt, kereskedelemben dolgozott. Dekoratív nő, magas, hosszú combú, nagy mellekkel. 15 éve férjnél van, férje jól kereső üzletember. Szexuális életük átlagos, már kissé unalmas. Emese 2 alkalommal csalta meg őt, de mindegyik csak alkalmi eset volt. Aztán megváltozott minden. 1 hónapra kiment Amerikába egy ismerős meghívására. Egy nagyvárosban lakott, a nő távoli ismerős volt, csak szállást adott neki. Kate - nek hívták, 45 éves nő volt, akinek a lánya Liza 23 éves csinos lány.
1.
Egy alkalommal Liza kísérte el Emesét a városba, sétáltak, mikor megállt mellettük egy limuzin. Emese nagyot nézett, mikor nyílt az ajtó és egy 30 körüli jóképű férfi lépett ki, társa benn maradt. Megszólította őket, hogy nincs - e kedvük egy kocsikázásra, ahol megmutathatnák a mellüket, testüket, amit a valamelyik TV - ben leadnak. Emese persze tiltakozott, de legnagyobb meglepetésére Liza nevetve igent mondott, mondván ismeri ezt a műsort és jó poénnak tartja. Megkérte Emesét menjen vele, persze neki nem kell vetkőzni. A férfi Emesét is rá akarta venni, de ő nem engedett. Beültek elindultak, a férfi itallal kínálta őket, amitől felengedtek. Majd elővette a másik férfi a kamerát és elkezdte őket filmezni. Emesét már ez is zavarta, de Liza nevetgélve nézett a kamerába és a férfi unszolására levette blúzát, ami alatt nem volt melltartó, csak a kis kemény melle. A férfi utasítására rázta melleit, a férfi megsimogatta, gyúrta őket, a másik férfi pedig kamerázta őket. A férfi unszolni kezdte Lizát, hogy mutassa meg a punciját is, aki nevetgélt, kérette magát, de aztán ledobta szoknyáját és bugyiját és megmutatta magát a kamerának. A férfi kérésére pózolt, mutogatva punciját, fenekét neki, a férfi elégedetten simogatta.
Aztán elkezdték Emesét nyaggatni, hogy ő is mutasson valamit. Emese a pezsgő hatására engedékenyebb volt és blúzát felhúzva, levetette melltartóját és megmutatta nagy duzzadó melleit. Kicsit összerezzent, mikor a férfi megsimogatta, majd gyúrta őket, aztán a férfi megkérte, hogy punciját is megnézhesse. Ezt nehezebben vállalta, de aztán felhúzva szoknyáját szőrös punija előkerült az elhúzott bugyi mellett. Ennél többre nem volt hajlandó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:24
Elég jó.
#2 asura 2009. 11. 18. szerda 15:54
Nagyon király, birom az ilyen megalázó történeteket. Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2009. 11. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?