A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 5. rész

A két lány hétfőn találkozott a bevásárlóközpontban. Amúgy is szimpatizáltak egymással már első látásra is, de a szombati események még közelebb hozták őket egymáshoz. Kávézgattak, vásárolgattak miközben jókat beszélgettek. Eve megkérdezte Susant, hol vette azt a vörös vadító miniruhát amiben szombaton volt, mert ő is szívesen birtokolna egyet.
- A célbalövő ruhámra gondolsz? Azt itt vettem lenn a földszinten. De van feketében is, szerintem az jobban állna Neked!
- Célbalövő ruha?
- Igen. Tudod amikor azt veszem fel, akkor a srácok tudják, hogy készen állok egy kis mókázásra. Ilyenkor lehetőségük van célbalőni rám.
- Ezt nem teljesen értem.
- A lényege az, hogy egy lépésről úgy kell belőniük az első löket spermát a melleim közé, hogy ne legyen olyan a ruhám. De vigyázniuk kell, nehogy a többi spriccel eltaláljanak. Ha sikerül nekik, akkor nem takaríthatom le magamról a cuccot, és az este további részében gecis mellel kell parádéznom, ráadásul 1 kívánságukat is teljesítenem kell. Ha összespermázzák a ruhámat, akkor fizetniük kell 50 dollárt és a pólójukkal tisztítom le magam.
- És ki szokott nyerni?
- Hát mindig van 2 - 3 próbálkozó, de általában jó ha egynek sikerül a pontos célzás!
- Nem lenne probléma, ha én is vennék egy ilyen célbalövős ruhát?
- Nem, sőt ha két célpontra kell koncentrálniuk akkor kisebb eséllyel fognak célba találni, ami nekünk nagyobb hasznot jelent!
Susannak meg kellett állapítania, hogy Eve eszméletlenül nézett ki a fekete célbalövős ruhában. Elmosolyodott a gondolatra, hogy együtt milyen kellemes perceket fognak szerezni a férfiaknak!
A hét végén Eve anyja szólt, hogy megy az öregek otthonába, a lány pedig boldogan tartott vele meglátogatni Joe bácsit. Azóta sokszor jutott eszébe az öreg csodálatos nyelvtechnikája. Felvette az új fekete célbalövős ruháját, majd fölé a szokásos rakott szoknya kardigán kombinációt.
Az öreg arcán széles mosoly terült szét amikor belépett az apartmanba. Joe bácsi teljesen ujjá született. Vidáman kínálta Eve - t frissítővel, rágcsálnivalóval. Miközben beszélgettek, az öreg egy fekete bársonydobozt csúsztatott a lány elé. Eve meglepetten nyitotta ki, egy vékony aranylánc volt benne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 14. péntek 05:06
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:25
Elég jó.
#2 listike 2013. 10. 7. hétfő 16:59
Ez most nem tetszett.
#1 Törté-Net 2009. 11. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?