A+ A-

Szexvadászok 1. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
Előszó
A zöld BMW kikanyarodott a felhajtóról. Liliane lebukott saját kocsijának műszerfala mögé, nehogy a férje észrevegye. A BMW egy háztömb beljebb balra fordult, és Liliane óvatosan indított, jókora előnyt hagyva a másik autónak. Nem szerette volna, ha a férfi kiszúrja őt a visszapillantó tükörben.
Még jó, hogy a kocsit nem ismerheti fel - Liliane egy órával ezelőtt vette kölcsön. A férfi úgy tudja, Liliane Birminghamben van péntekig, ezt minden további nélkül sikerült elhitetni vele. A férjének nem volt rá oka hogy gyanakodjék, Liliane munkája megkövetelte hogy olykor elutazzon, erre már számtalanszor akadt példa. És talán éppen ez volt a baj. Túlságosan laza gyeplőn tartotta a férjét.
Liliane tudta, hogy a férfinak viszonya van négy hónapja. Ebben teljesen biztos volt. Minden egybevágott. Sohasem találta otthon, ha valamelyik vidéki útjáról felhívta telefonon egy isten háta mögötti szállodából ahol megszállt, ha pedig hazaérkezett, a férjének eszébe sem jutott, hogy szeretkezzék vele. Azután ott voltak a rejtélyes telefonok, a titokzatos illető, aki hallgat a vonal végén, valahányszor Liliane veszi fel a kagylót.
Liliane Woodstock cseppet sem volt bolond. Könnyen kitalálhatta, hogy kettő meg kettő az négy. A feltépett óvszeres tasak, amit tegnap délután talált a férje zakójának belső zsebében, csak megerősítette a gyanúját.
Első reakciója, ha őszinte magához, a megkönnyebbülés volt. A Johann - nal való házassága már a viszony előtt sem volt sikeresnek mondható. Legjobb lett volna, gondolta most, ha ott, azonnal szembesíti a férfit felfedezésével, és válást javasol, de a kíváncsisága felülkerekedett. Tudni akarta, ki az a perszóna, akivel a férje randevúzik. Komolyan érdekelte, milyen lehet a nő, akinek a vonzerejét Johann többre becsüli az övénél. Még az is eszébe jutott, hátha egyik szomszédjukról, Millicent Gordonról van szó, akinek hosszú, karcsú lábait és viharzó szőke haját mindig is vonzónak találta a férje, és a nő kacér viselkedése a férfi jelenlétében azt sugallta, hogy az érdeklődés kölcsönös lehet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 10. 2. péntek 06:08
Egész jó!
#3 papi 2013. 12. 24. kedd 10:10
Egész jó
#2 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:25
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2009. 11. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?