A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 7. rész - Ismét hárman

Most már elég sok tapasztalatot szereztem a szex terén, nem panaszkodhatom. Mikor elkezdtem ide kijárni fel sem merült bennem, hogy ekkor kalandokban lesz majd részem. De hát ilyen az élet és én nagyon örültem neki, hogy nem hagytam ki a kalandokat. Végigpörgettem a kellemes dugásokat, a két fiatal lányt, na meg azt a motorcsónakos szopást. Persze a masszőrlány se volt semmi. Az erotikus gondolatok hatására egyből merevedni kezdett a farkam és mivel senki nem volt körülöttem és nagy valószínűséggel nem is lesz, ezért már a kis ösvényen levetkőztem meztelenre és hagytam, hogy ficánkoló árbócom szabadon szárnyalhasson.
Himbilimbizett minden egyes lépésre, de nem érdekelt, marha jól éreztem magam. Gondolataim egyfolytában a puncikon jártak, ki akartam elégülni minél hamarabb, még akkor is ha magamnak kell magamon segíteni. Nah, mindjárt ott vagyok, és akkor végre segítek kínzó vágyaimon.
Azaz szerettem volna segíteni, de mikor kiléptem a partra megdöbbenve vettem tudomásul a két nőt a homokos fövényen. Egyből észrevettek és eléggé mulatságos lehettem amint teljesen meztelenül, álló farokkal kiléptem a fák mögül. Eszembe nem jutott, hogy találkozhatok itt valakivel. Szerencsére a vízen nem evezett senki, így csak a két szempár keresztüzében égtem. De nem fordultam vissza. Hadd lássák! Ők pedig leplezetlen kíváncsisággal néztek majd összesűgtak és kuncogni kezdtek.
Na, már csak ez kellett, kiröhögnek. Nem érdekel, akkor röhögjenek. Aztán ahogy közelebb értem, akkor vettem csak észre, hogy az egyik nő, az én kis masszőröm, aki nemrégiben egyszer már az egekbe repített. Mentem jobb kedvem lett, elmúlt az aggodalmam és még inkább megfeszítettem a rudamat, hadd álljon még peckesebben. Valószínűleg kellemes emléke maradt velem kapcsolatban, azért tért vissza, de vajon ki lehet a másik nő?
Csinos volt, határozottan csinos, csinosabb, mint a masszőrnőm. Fedetlen keblekkel ültek és óhatatlanul is végigsiklott a tekintetem a meztelen melleken. A masszőrnő súlyos mellei mellett aprócskának hatott társa cicije, de annál formásabbnak és feszesebbnek tűnt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 16:16
Mind a 7 részkítűnő 7 szer 10 pontot érő.
#3 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:55
Nagyon jó.
#2 tiborg 2010. 10. 16. szombat 05:20
AZ egesz sztory(1-7resz)kituno,elvezetes es szorakoztato.Jo lenne, ha igy lehetne.....
#1 Törté-Net 2009. 11. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?