A+ A-

Attila, Évi és Én

Ez a történet nemrég történt meg velem. 23 éves bi srác vagyok. Van egy nagyon helyes, és jófej barátom, Attila. Ő is annyi idős mint én, és van egy komoly barátnője. Havonta egyszer-kétszer találkozni szoktunk, és akkor jól leisszuk magunkat.
Történt egyszer tavaly novemberben, hogy felhívtam Attilát nincs-e kedve átjönni hozzám. Szerencsére volt. Egész jól elbeszélgettünk, és közbe be is ittunk rendesen. Már nem is emlékszem hogyan de elkezdtünk beszélgetni a kefélésről. Mondanom se kell, hogy elég hamar belemélyültünk a témába, és azon kaptam magam, hogy áll a farkam. Ez nem különösebben zavart, mert elég sokszor előfordul. Egyszer csak megkérdezte Attila, hogy nincs-e olyan csaj ismerősöm, akit most meg lehetne dugni. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Már volt korábban részem 3-asban, egy másik haverommal, de az elég régen volt. Főiskolás koromból szerencsére volt egy elég bevállalós kis leányka ismerősöm. Hát rápróbáltam. A lány felvette a telefont, és -mivel ekkor már sok gátlásom nem volt- köntörfalazás nélkül megkérdeztem, hogy nincs-e kedve átjönni dugni. Azt persze csak óvatosan említettem, hogy nem vagyok egyedül. Rövid egyezkedés után abba maradtunk, hogy átjön. Éreztem, hogy ekkor már nyert ügyem van. A gondolat, hogy valószínűleg 3-asba dugunk, még jobban felizgatott. Gyorsan mind a ketten lezuhanyoztunk, nyitottunk egy újabb palack bort, és vártunk. Egyszer csak csöngettek, és az ajtóba ott állt Évi. Beinvitáltam, bemutattam Attillának, és leültünk beszélgetni. 2 perc nem sok, annyi sem telt el, és gyorsan megkérdeztem Évit, hogy sejti-e miért hívtuk le. Választ nem kaptam, hanem csak lesütötte a szemét, és mosolygott. Ez egyértelmű válsz volt. Felálltam, megfogtam a kezét, és felhúztam őt is, majd szép lassan megcsókoltam. Először érzékien, majd egyre vadabbak lettünk. A szemem sarkából láttam, hogy Attilla is feláll, majd Évi háta mögé helyezkedik, és óvatosan elkezdi simogatni. Évi ekkor odafordult, és Attillát is megcsókolta. Ekkor én kerültem Évi mögé. Elkezdtem a nyakát csókolgatni, majd egyre lejjebb és lejjebb tévedtem. A kezemmel szép lassan benyúltam a pólója alá, majd amikor felértem, szép lassan elkezdtem masszírozni a melleit. A kezem másik felén Attila mellkasát éreztem. Érdekes érzés volt. Attila lassan Felhúzta Évi felsőjét, és megcsókolta melleit. Évi fejét hátrafordította, és ismét velem smárolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:23
Egész jó.
#4 v-ir-a 2009. 11. 7. szombat 19:45
"Ez nem jött össze, azonban Évi popsijába simán becsusszant"....ezt kötve hiszem, akinek van egy kis tapasztalata ezen a téren, az tudja , hogy azért olyan simán nem csusszan csak úgy be elsőre.
Amúgy nem rossz a történet
#3 Fuxy 2009. 11. 6. péntek 21:12
nem rossz szory
#2 viziegér 2009. 11. 6. péntek 13:06
Hát ez a kategóriaválasztás nem sikerült.
#1 Törté-Net 2009. 11. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?